gittigidiyor

HBO'' The Last of Us'''ın bu yıl yetişmeyeceğini açıkladı...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
FAP2LyDVkAYpEm3.0.jpeg




HBO'nun yaklaşan The Last of Us dizisi, hit video oyununun bire bir uyarlaması olacak gibi görünüyor - ancak HBO içerik sorumlusu Casey Bloys'un The Hollywood Reporter'a yaptığı yorumlara göre, ne yazık ki bu yıl yayınlanmayacak. “The Last of Us şu anda Kanada'da çekim yapıyor. Bloys, "Henüz bir yayın tarihi açıklamadık" dedi. "Ama 2022 imkansız gibi. Hala Calgary'de çekim yapıyorlar." Deadline'a da benzer bir şey söyledi: "[The Last of Us] 2022'de yayınlanmayacak - hala Kanada'da çekim yapıyorlar. 23'te göreceğinizi tahmin ediyorum."
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst