gittigidiyor

Her şey Ronaldinho için

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2491862.jpg
CAS kararıyla yıkılan Beşiktaş taraftarı, Ronaldinho haberiyle yeniden coştu. 2’nci başkan Ahmet Nur Çebi’nin “Gelirse sürpriz olmaz” dediği yıldız futbolcu için görüşmeler tekrar farklı bir boyut kazandı. Geçtiğimiz ay sonunda bu futbolcuyla ilgilendiklerini ancak transferin olumsuz sonuçlandığını belirten yönetim, yeniden temas kurdu ve transferde bu kez daha hızlı hareket ediyor. Oyuncunun abisi ve aynı zamanda menaceri olan Roberto Assis’le bağlarını koparmayan Çebi, kulübün şartlarını zorlamaya kararlı. Ronaldinho için sponsor gelirleri haricinde yıllık 4 milyon Euro ödeyeceklerini belirten Kartal’ın başarılı idarecisi, Assis’le transfer için yeniden görüşmek istediğini belirtti. Yıldız oyuncunun daha önce ocak ayı için yeşil ışık yakmasına karşın, Ahmet Nur Çebi, bir an önce bu işi sonuçlandırmak istiyor.

Schalke de devrede


Transferin son günü olan 6 Eylül’e kadar bu futbolcuya imza attırmak isteyen Ahmet Nur Çebi, gerekli şartları oluşturmakta kararlı. Ronaldinho gibi bir dünya yıldızını Beşiktaş’a kazandırmanın peşinde olan Kartal’ın 2’nci başkanı, önümüzdeki hafta sonuna kadar başarılı olamazsa, Brezilyalı futbolcuya ocak ayında imza attıracak. Öte yandan Almanya’nın köklü kulüplerinden Schalke de Ronaldinho için transfer teklifi hazırlığında. Ancak Alman ekibinin, Beşiktaş’ın önerdiği rakamlara ulaşamadığı ve Ronaldinho’nun da bu teklife sıcak bakmadığı öğrenildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst