gittigidiyor

Her yer slogan

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2472076.jpg

Ligin ilk haftasında herkesin gözü tribünlerdeydi. Beklenen oldu ve Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı, Gezi Parkı olaylarını unutturmadı. Maç içerisinde sık sık hükümeti protesto eden sloganlar atan Siyah-Beyazlılar, Spor Bakanı Suat Kılıç’ın tehdidini umursamadı. Karşılaşmanın ilk düdüğüyle birlikte ‘Her yer Taksim, her yer direniş’ sloganları atan taraftarların sesi ekrandan duyulmadı! Maçın başında başlayan protestolar nedeniyle mikrofonların sesini kısan yayıncı kuruluşa, sosyal medyada büyük tepki vardı.

Her yer İnönü

Gezi Parkı olaylarını unutturmayan Siyah-Beyazlılar’ın aklında, yıkımı süren İnönü Stadı da vardı. Her yer İnönü diye tempo tutan Kartallar, tribünleri de tıklım tıklım doldurdu. Olimpiyat Stadı’ndaki zorlu mücadelede yaklaşık 55 bin Siyah-Beyazlı taraftar vardı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst