gittigidiyor

Herz 55000 minix ...rowellminix 128 ve herz 77000 hd yeni trt hd li liste

dadve

Aktif Üye
süper olmuş

headend

Aktif Üye
HERZ 55000 MİNİX ....HERZ 77000 FULL HD....ROWELL MİNİ-X 128 FULL HD kanal listesi

HERZ 55000 MİNİX ....HERZ 77000 FULL HD....ROWELL MİNİ-X 128 FULL HD güncel kanal listesi ve softcamcayyy

Ekli dosyalar

• update.rar
    752 bayt · Görüntüleme: 22
  • herz hd kanal listesi.rar
    53.6 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

Pulstar

Aktif Üye
editor ile değil usb ile yükleyeceksiniz

Hocam bu mesajını yeni gördüm.

Diğer mesajda da dediğim gibi önce bilgisayarda düzenlemeler yapmak için editör istiyorum.

Mesela Rowell cihazım için editör programı var. Buradan hem listeyi hem de editör programını indirdim, düzenledim, yükledim.

Öyle yapmak istiyorum.

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
Hocam bu mesajını yeni gördüm.

Diğer mesajda da dediğim gibi önce bilgisayarda düzenlemeler yapmak için editör istiyorum.

Mesela Rowell cihazım için editör programı var. Buradan hem listeyi hem de editör programını indirdim, düzenledim, yükledim.

Öyle yapmak istiyorum.
77000 ler için şuan elimde editor yok firmadan isteyeceğim var ise eklerim fakat dediğim gibi biz listeyi cihaz üzerinde düzenleyip usb yedeği olarak alıyoruz daha sonra burada paylaşıyoruz takip etmeye devam edin...

headend

Aktif Üye
1.mesaj güncellendi ...kanal listesini herz 77000 full hd ...herz 55000 minix...ve rowell 128 minix modellerine yükleyebilirsiniz

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.