gittigidiyor

Herz 77000 full hd yazılım 9.04.2012

gokhanfethiye

Aktif Üye
uydudan güncelleme frekansı nedir

hemhem

Aktif Üye
Uydudan güncellemeyi bekliyoruz.kolay gelsin iyi çalışmalar.

brather

Aktif Üye
Merhaba,
benim eleştirim olacak, izninizle..

Kanallarda gezinirken, sağda mini pencerede önizleme ekranı olmaması ---

Sadece Müzik- Film- Haber gibi sanırım toplamda 5 favori listesi var. Oysa ben, adlarını kendimin koyduğu favori listeleri oluşturmak isterdim-------

Kanal geçişleri yavaş ----

Bu konularda bilgi ve fikir verebilirseniz sevinirim..
Bunun dışında, az olsa da HD yayınları televizyonumda büyük bir keyif ve kaliteyle izliyorum.. Bu da en büyük artı.. Teşekkürler,,,

headend

Aktif Üye
Herz 77000 full hd yazılım Güncel

HERZ 77000 FULHD YAZILIM yazılımla uydulardaki tp ler eklendi .toplu kanal taşıma proplemi giderildi..
1.mesajda güncellendi

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.