gittigidiyor

Hırsız oğlunu ihbar etti

aferin

Aktif Üye
Katılım
5 Nis 2012
Mesajlar
2,068
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
ist
200820131217149293121.jpg


Gaziantep'te, 3 şüpheli gece yarısı okuldan 10 bilgisayar kasası ile 17 monitör çaldı. Şüphelilerden birinin babası, çalıntı bilgisayarları evde gizlemeye çalışan oğlu ile arkadaşını polise ihbar ederek yakalattı.

Olay, dün sabaha karşı Narlıtepe Mahallesi’nde bulunan Hilal Doğan Mazıcıoğlu Ortaokulu’nda meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Marif A., Mehmet A. ve adı öğrenilemeyen bir arkadaşları, Hilal Doğan Mazıcıoğlu Ortaokulu’nda bulunan 10 bilgisayar kasası ile 17 monitörü battaniye yardımı ile çaldı.

BABASI İHBAR ETTİ

Çaldıkları bilgisayarları arkadaşları ile birlikte eve getiren Marif A.'yı gören babası Abdullah A., '155 Polis İmdat' hattını arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen polisler, bilgisayarların saklandığı Marif A.’nın evine baskın düzenledi. Polisi görünce motosiklet ile kaçmaya çalışan Marif A. ve arkadaşı Mehmet A. kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

2 şüpheli Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, polis okuldan çalınan bilgisayarlara el koydu. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan 2 şüpheli, bilgisayarları harçlık yapmak için çaldıklarını itiraf etti. Sorgulaması tamamlanan 2 arkadaş, adliyeye sevk edilirken, hırsızlık sırasında kendileriyle birlikte olan firari diğer şüphelinin yakalanması için de çalışma başlatıldı.

GÜVENLİK KAMERASI SANİYE SANİYE KAYDETTİ

3 şüphelinin bilgisayarları çalmaları okulun güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, 3 şüpheli battaniye içerisinde bahçeye taşıdıkları bilgisayarları kimseye fark ettirmeden okuldan uzaklaştırdıkları görülüyor.

Kaynak: aksam.com.tr
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst