gittigidiyor

HTC One A9 Akıllı Telefon Ön Satış Listelerinde

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya




htc-one-a9-akilli-telefon-on-satis-listelerinde-1804096.Jpeg


HTC One A9 akıllı telefon resmi duyurusunun hemen ardından ABD’de ön sipariş listelerine girmişti, cihaz şimdi de İngiltere’de aynı süreci yaşıyor. Ürünün İngiltere fiyatı ABD fiyatına kıyasla daha fazla. Hatta fiyatlandırma şaşırtıcı şekilde HTC’nin SIM kilitsiz versiyonlar için önerdiği resmi fiyat etiketine kıyasla en bütçe dostu mağazada 20 Sterlin fazla görünüyor.
One A9’u SIM kilitsiz satın almak isteyen kullanıcılar için çeşitli kanallarda 479.99, 469.99 ve 449.99 Sterlin gibi fiyatlar var. Bu fiyatların ilk ikisi 2 GB RAM / 16 GB depolama alanı sunan modele ait iken üçüncü fiyat 3 GB RAM’li versiyona ait, tabii burada bir yazım hatası da söz konusu olabilir. Şu an için gri ve gümüş renk seçenekleri bulunmakta.
HTC One A9 akıllı telefon 5 inç AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 617 SoC, çift LED flaşlı 13 MP ana kamera, 4 MP ön kamera, 2150 mAh kapasiteli pil ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi gibi detaylara ev sahipliği yapıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst