gittigidiyor

Huawei Mate 8

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Huawei’nin yeni amiral gemisi geçtiğimiz günlerde yapılan etkinlikte tanıtılmıştı ve akıllı telefonun teknik özellikleri iPhone 6s’i bile geride bıraktı. Mate 8 kullanıcılara tanıtıldı ancak, akıllı telefonun tam olarak nasıl bir performans sunduğu bilinmediği için Huawei mühendisleri amiral gemisini AnTuTu testine sokmuşlar. Test sonucu ise kesin olarak yayımlanmadı ancak Weibo üzerinden sızdırılan bilgiler Huawei Mate 8’in AnTuTu testinde 94,250 puan alarak liderlik koltuğuna oturduğunun bilgisini kesin olarak kanıtlamış oldu. 2016’nın ilk çeyreğinden itibaren satışa sunulacak olan Huawei Mate 8, uygun fiyatlı yüksek performans sunan akıllı telefon arayışınıza son verecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst