gittigidiyor

Huawei Watch GT3 Güncelleme aldı...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Huawei-Watch-GT3-660x396.jpg



Huawei
güncellemeler ile cihazlarını beslemeye devam ediyor. Amerika’nın tüm yaptırımlarına rağmen yoluna tam gaz devam eden Çinli teknoloji devi bugün Huawei Watch GT3 için yeni bir güncelleme yayınladı. Yenilikler ile gelen bu güncelleme akıllı saatin kullanıcılarının çok ama çok hoşuna gidecek gibi görünüyor.

Watch GT3 akıllı saat sahipleri, boyutu 293 MB olan büyük bir işlevsel güncelleme aldı. Hataları düzeltmenin yanı sıra yeni özellikleri de beraberinde getiriyor. İlk olarak saat, saatin döndürme düğmesini kullanarak eşleştirilmiş cihazın medya ses düzeyini ayarlama yeteneği kazanıyor. İkinci olarak, kullanıcılar artık doğrudan Watch GT3’ten önceden ayarlanmış mesajları veya emojiyi kullanarak yanıt verebiliyor.

Değişiklik günlüğünde ayrıca gelişmiş sistem kararlılığı ve Huawei Music için optimize edilmiş bir kullanıcı arayüzüne yer veriyor. Yeni güncelleme sayesinde hızlı yanıtlar özelliği; WhatsApp, Facebook Messenger ve Telegram gibi popüler mesajlaşma uygulamalarıyla çalışıyor.

Güncelleme notları ayrıca güncellemeyi yüklemeden önce Huawei Health uygulamasını güncellemenizi önerir. Güncelleme, bu uygulama üzerinden kullanıcılara sunuluyor.

46mm’lik modelde 1.43 inç büyüklüğünde 466 x 466 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekran yer alıyor. 11mm kalınlığında olan ve kordonsuz 42.6 fram ağırlığında olan akıllı saat standart kullanımda 14 güne kadar pil süresi sunuyor. Huawei yoğun kullanımda ise bu sürenin 8 gün olduğunu açıkladı.


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst