gittigidiyor

Hutchinson, Beşiktaş Dergisi'ne konuştu

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2543817.jpg

Geldiği günden bu yana ortaya koyduğu mücadeleci futbolla takıma çok faydalı olan tecrübeli oyuncu, sahanın her bölgesinde görev yapabileceğinin altını çizdi. Kariyerinin başından beri birçok farklı pozisyonda oynadığını söyleyen Atiba, “Sol bekte oynamayalı uzun süre olmuştu ama takım için gerekiyordu. Tekrar böyle bir ihtiyaç olursa, sol bekte, sağ bekte, hatta stoperde bile oynarım. Şimdiye kadar gittiğim her yerde beni isteyen hocalarla çalıştım. Bu konuda şanslıyım. Ama bu durum bir yandan da beklentileri yükseltiyor. Benim de yapmam gereken taraftarların isteklerine karşılık verebilmek. Şampiyonluk kelimesini kullanmak için erken. Bunun için öncelikle doğru grubun denk gelmesi gerekiyor. Yani kaliteli oyuncuların frekansların tutması ve herkesin aynı kafada olması lazım. Devamlılığı korumak da önemli. Aksi takdirde sezon içinde çok sıkıntı yaşayabilirsiniz. Trinidad’a gittiğim zaman oradaki yaşam tarzını görünce elimdekinin değerini daha iyi anlıyorum. Herkesin elinde şu an elimde bulunan imkan olmadığını idrak ediyorum. Bu durum insanı daha mütevazı kılıyor” diye konuştu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst