gittigidiyor

Hutchinson'la az para çok iş!

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli


Beşiktaş'ın bonservis ücreti vermeden kadrosuna kattığı Hutchinson, Trabzonspor karşısındaki performansıyla gündeme oturdu. Yıllık 1 milyon Euro kazanan Kanadalı oyuncu, aldığı ücreti fazlasıyla hak ettiğini de göstermiş oldu

fft104mm2473209.jpg

Beşiktaş’ın yeni transferi Atiba Hutchinson, ilk lig maçında kendisini kanıtladı. Teknik direktör Slaven Bilic’in ısrarla alınmasını istediği Kanadalı futbolcu, Trabzonspor karşısında ortaya koyduğu futbolla farkını gösterdi. Gerek savunma bloğunun önünde, gerekse de takım hücuma çıkarken aldığı sorumlulukla dikkatleri üzerine çeken tecrübeli futbolcu, galibiyetin mimarlarından oldu. Takıma en son katılan isim olmasına karşın, uyum sorunu yaşamayan Hutchinson, 40 yıllık Beşiktaşlı gibiydi. Siyah-Beyazlı takıma bonservis bedeli olmadan gelen ve yıllık 1 milyon Euro kazanan Kanadalı yıldız, oynadığı ilk maçta, aldığı parayı fazlasıyla hak ettiğini de gösterdi.

‘Çok istemiştim’

Oyuncusunun ortaya koyduğu performanstan dolayı oldukça memnun olduğunu belirten teknik direktör Slaven Bilic, “Özellikle istediğim bir oyuncuydu. Hatta görüşmelerin tıkandığı noktada yönetimden tekrar talebim olmuştu. Yönetim de bu transferi sonuçlandırdı. Atiba, çok yönlü bir futbolcu. Orta sahanın her yerinde oynayabiliyor. Gerek savunma anlamında, gerekse de hücumsal anlamda her türlü görevi üstlenebiliyor. Takıma büyük katkı sağlayacağını biliyordum. Beni yanıltmadı. Bunu da ilk maçta göstermesi ayrıca önem taşıyor” ifadelerini kullandı.

Orhan Yıldırım

Otoriteler ne dedi?

Atiba farkı

Biliç’in Atiba ısrarını anlamak için maçın sonunu beklemeye gerek kalmadı. 15. dakikada iki yönlü orta saha nasıl olur görmek mümkün oldu. Beşiktaş’ın takım şeklini çok iyi yaptı. Savunmada ve hücumda hep kalabalık oldular. İki golde de 5 kişiyle ceza sahası içinde olmaları onlar için çok iyi. Beşiktaş’ı rakibinden ve geçen seneden farklı kılan işte bu oldu.

Mehmet Demirkol

Hutchison’ı beğendim


Beşiktaş’ın yeni yabancısı Atiba Hatchinson’u beğendim. Serdar Kurtuluş da iyi oynadı. Defans oyuncuları tecrübeli, risk almadan oynadılar. Beşiktaş’la ilgili geçen sene yazdıklarımı düşündüğüm zaman; çok gol pozisyonuna giren ama çok da pozisyon veren takımı hatırlıyorum. Dün için ise hemen hemen hiç pozisyon vermeyen bir takım vardı.

Rıdvan Dilmen


Atiba ile daha agresif


Siyah-Beyazlılar’ın yedek kulübesi, geçen yıldan güçlü... Hocası daha gerçekçi, daha kontrollü... Orta sahası, Atiba Hutchinson ile daha defansif ve agresif... Bilic’in, herkesle iletişimi yüksek, kendiyle barışık ve Bilic yönetiminde Beşiktaş’ın şampiyonluk potasının içinde olacağını düşünüyorum.

İlker Yasin


Kapıyı kapatacak


Bilic’in Beşiktaş’ın ilk maçtan anlaşıldı ki bu yıl daha çok pas yapacak, orta alanda Hutchinson’la yolgeçen hanının da kapısını kapayacak... Özellikle rakiplerin hücuma yöneldiği anlarda presle top kaparak zengin kontralar sunacak. Dün olumlu örneklerle bu değişimi gördük. Kanadalı oyuncu farkını ortaya koydu.

Atilla Gökçe

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst