gittigidiyor

Hyundai i10'un Yeni Modeli Ülkemizde Satışa Çıktı!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Hyundai, güçlü özelliklerine kıyasla sahip olduğu bütçe fiyatı sayesinde çokça tercih edilen i10 modelini yeniledi.​


Hyundai, güçlü özelliklerine kıyasla sahip olduğu bütçe fiyatı sayesinde çokça tercih edilen i10 modelini yeniledi.


Makyajlanan yeni kasası Türkiye'de satışa çıkaran marka, daha öncesinde piyasaya sürdüğü 2019 model Hyundai i10 ile ülkemizdeki en ucuz şehir içi otomobili üretiyordu.


Tasarım tarafında bazı değişiklikler içeren 2023 model i10, önemli yeni sürüş teknolojileri ile de beraber geliyor.​


Tasarım tarafında bazı değişiklikler içeren 2023 model i10, önemli yeni sürüş teknolojileri ile de beraber geliyor.


Yeni otomobil canlı renk tonları ile göze çarpan bir tasarıma ev sahipliği yaparken, genellikle üst segment araçlarda gördüğümüz bazı sürüş teknolojilerimi de destekliyor.

Daha canlı renk paletleri ve modern bir tasarım ile karşımıza çıkan yeni model, şehir içi araçlarda sportif bir görünümü tercih edenler için birebir.​


Daha canlı renk paletleri ve modern bir tasarım ile karşımıza çıkan yeni model, şehir içi araçlarda sportif bir görünümü tercih edenler için birebir.


Eski modellere kıyasla çok daha keskin ve kompakt bir yapıda gelen i10 2023, “Lumen Grey” ve 'Meta Blue' isimli iki yeni renk tercihi ile satışa çıkıyor. Otomobil, kısmen alçak tavanına göre uzun tutulan dingil mesafesi sayesinde rakiplerine göre daha dikkat çeken bir tasarıma sahip.

Tasarımına ek olarak konforlu ve güvenli sürüş teknolojilerinde de yenilikler içeren aracımız, çoğu zaman üst sınıf otomobillerde karşılaştığımız önemli otonom sürüş desteklerini de bünyesine kazandırmış durumda.​


Tasarımına ek olarak konforlu ve güvenli sürüş teknolojilerinde de yenilikler içeren aracımız, çoğu zaman üst sınıf otomobillerde karşılaştığımız önemli otonom sürüş desteklerini de bünyesine kazandırmış durumda.


Yenilenen Hyundai i10, sürüş sistemlerinde de yararlı değişiklikler taşıyor. İlk olarak, önden gelen tehlikelere karşı kullanılan çarpışma engelleme sistemi, artık bisiklet gibi mobilite araçları da algılayabiliyor. Buna ek olarak, arka yolcu uyarı sistemi ve şerit takip sistemi gibi önemli özellikler de yeni otomobilde desteklenen teknolojiler arasında yer alıyor.

Hyundai i10, yeni iç mekan özellikleri ile de kendini fark ettiriyor. Cep dostu araç, eski modelde bulunmayan yeni bir dijital panele ve güçlü ışıklandırma sistemine ev sahipliği yapıyor.​


Hyundai i10, yeni iç mekan özellikleri ile de kendini fark ettiriyor. Cep dostu araç, eski modelde bulunmayan yeni bir dijital panele ve güçlü ışıklandırma sistemine ev sahipliği yapıyor.


Türkiye'de üretilen 2023 model i10 ile eski versiyonları arasında büyük bir fiyat artışı söz konusu. Makyajlanan aracın başlangıç paketinin güncel satış bedeli 615.000 TL.​


Türkiye'de üretilen 2023 model i10 ile eski versiyonları arasında büyük bir fiyat artışı söz konusu. Makyajlanan aracın başlangıç paketinin güncel satış bedeli 615.000 TL.


Yenilenen i10'un 4 farklı modeli ile beraber ortaya çıkan fiyat tablosu ise şöyle:

  • 1.0 MPI 67 PS / Benzinli ve Manuel Jump model: 615.000 TL
  • 1.0 MPI 67 PS / Benzinli ve AMT Jump model: 650.000 TL
  • 1.2 MPI 84 PS / Benzinli ve AMT Style model: 670.000 TL
  • 1.2 MPI 84 PS / Benzinli ve AMT Elite model: 720.000 TL
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,193
Tepkime puanı
496
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Dış tasarımı pek hoşuma gitmedi.
Gerçi bütün küçük otomobiller birbirine benziyor artık.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst