gittigidiyor

Idris bal: Tehditler alıyorum

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Bağımsız Kütahya Milletvekili İdris Bal, tehditler aldığını ve koruma talebinde bulunduğunu açıkladı.

Bağımsız Kütahya Milletvekili İdris Bal, tehditler aldığını ve koruma talebinde bulunduğunu açıkladı. Bal’ın TBMM’de düzenlediği basın toplantısında belinin sağ tarafındaki şişkinlik dikkat çekti. Gazetecilerin, ''Belinizde tabanca mı var?'' sorusuna ise Bal, ''Var ya da yok'' diye yanıt verdi.
Tabanca taşıdığını belirten Bal, "Taşırım, güvenlikle ilgili sıkıntım var. Talebim oldu. Ciddi anlamda tehdit alıyorum. Güvenlik sorunum ortadan kalktığı zaman böyle bir ihtiyacım olmayacaktır. 3 gün önce en üst düzeyde seni vururuz mealinde tehditler aldım. Sosyal medyada bunu yapıyorlar. İstifadan sonra ve sürecinde oldu bu tehditler" dedi.

Bal, "Benim ruhsatlı silahım var. Alma sebebim ciddi tehditler var. Milletvekilinin böyle bir hakkı var. Koruma talebim oldu. Süreç devam ediyor. Bir vekile bir şekilde tehditler, vurmadan, kırmadan bahsediyorlarsa herhalde bu söylemler kime yapılırsa yapılsın sıkıntı var demektir" diye konuştu.

BELİNDEKİ ŞİŞLİK DİKKAT ÇEKTİ

İdris Bal’ın TBMM’de düzenlediği basın toplantısında belinin sağ tarafındaki şişkinlik dikkat çekti. Gazetecilerin, ''Belinizde tabanca mı var?'' sorusuna ise Bal, ''Var ya da yok'' diye yanıt verdi.


DHA
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst