gittigidiyor

iMac'e Rakip: Asus Zen AiO Pro

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
Asus, yeni nesil donanıma sahip olan hepsi bir arada bilgisayarı Zen Aio Pro'yu tanıttı. Tasarımı ve donanımı ile Apple iMac'e rakip olan cihazın detayları haberimizde!

405621-asus-zen-aio-pro-z240ic.jpg
Asus, Intel'in yeni nesil Skylake tabanlı işlemcilerini kullanan hepsi bir arada bilgisayarı Zen Aio Pro’yu tanıttı.
:: Asus, ROG Serisine Yeni Modeller Ekledi!

İnce alüminyum gövde tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken Asus Zen AiO Pro, üst seviye donanımı ve tasarımı bir araya getiriyor.
Asus Zen AiO Pro Özellikleri!

İki farklı modele sahip olan Zen AiO Pro'nun Full HD çözünürlüğe sahip olan modeli gücünü Intel'in 6.nesil Core İ5 6400T işlemcisinden ve Nvidia GeForce GTX 950M grafik biriminden alıyor. 8GB DDR4 RAM ve 1 TB Depolama alanına sahip olan cihazda Intel RealSense kamera bulunuyor.
fg.png

Ultra HD çözünürlüğe sahip olan model ise Intel Core i7 6700T ve Nvidia GeForce GTX960M ikilisinden gücünü alıyor. 16GB RAM ve 512GB SSD depolama seçeneğine sahip olan Zen AiO Pro, dokunmatik ekran ve Intel RealSense kamera ile geliyor.
Reklamsız İşletim Sistemi!

Microsoft'un Windows 10 Signature Edition sertifikasına hak kazanan cihaz, herhangi bir reklam yazılımı barındırmadan saf Windows 10 işletim sistemi ile geliyor. USB 3.0, Bluetooth 4.0, Ethernet ve WiFi AC bağlantısına sahip olan Zen AiO Pro'nun Full HD modeli 999 dolardan, Ultra HD model ise 1499 dolardan satışa sunuluyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst