gittigidiyor

imei numaran çalındı

duvarEkrem

Aktif Üye
Herkese selam arkadaşlar
telefonumu bataryası için tamirciye verdim, tamiri yapıldı buraya kadar herşey tamam
4 ay sonra telefonumun imei kopyalandığı mesajı geldi
sadece bu telefoncu telefonumu tamir etmiştir ve başka hiç bir yere vermedim tamir için
telefoncuya gittim inkar ediyor
btk yı 120 aradım telefon imei nosu telefon numarasına tanımlı kapanmayacak dedi , peki yasal uyarı mesajı bana neden geldi
sizce savcılığa suç duyurusunda bulunsan sonuç alırmıyım görüşlerinizi merek ediyorum

Sami Ertaga

Aktif Üye
Telefoncuya götürmeseniz de, telefon garantili olsa dahi imei numarası çalınabiliyor. Benim de başıma gelmişti.

duvarEkrem

Aktif Üye
nasıl çalınır anlamış değilim, telefon tamire verdikten sonra oldu, faturası var allahtan, yarın suç duyurusunda bulunmaya karar verdim, diilekçeyi bile hazırladım, çok sinirlendim ,yapanların yanına bırakmayacam
garanti belgesini'de hala saklıyorum, bütür beyaz eşya belgelerini hep saklarım alışkanlık
bakalım süreci burdan paylaşırım bedelini ödeteceğim pişman olacaklar

duvarEkrem

Aktif Üye
geçmiş olsun umarım sorun çıkmaz .
teşekkürler, BTK ile telefonla görüştüm (btk telefon " 120 ") imei numaranız telefon numarınızla eşitlenmiş kapanmayacak dedi ama ,yinede bunu yapanın yanına bırakmam suç duyurusunda bulunup bedelini ödeteyimki başkasının hakkına girmeye birdaha cesaret edemesin

Geçmiş olsun heryerde bu sahtekarlıklar var...Çok dikkatli olmak lazım....

duvarEkrem

Aktif Üye
ilk defa başıma böyle birşey geldi, böyle kişileri mahkemede süründürmek lazımki bir daha cesaret edemesinler
yarın ilk işim adliyeye gitmek olacak

duvarEkrem

Aktif Üye
savcılık soruşturma başlattı arkadaşlar, bakalım imei kim çalmış yakında belli olur 😁

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.