gittigidiyor

İnce hesaplar

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2512644.jpg

lige 3’te 3’le başlayan Beşiktaş, kritik bir viraja giriyor. Ligin en zor deplasmanlarından birisi olan Bursa’da 3 puan arayacak olan Siyah-Beyazlılar, hemen ardından son 2 yılın şampiyonu Galatasaray’ı Olimpiyat Stadı’nda konuk edecek. Milli maçlar nedeniyle lige ara verilirken, bu süre zarfında rakipleri analiz eden Bilic’in kafasında adeta 40 tilki dolaşıyor. rakiplerin lige puan kaybıyla başlaması, bu zorlu maçlar öncesinde Beşiktaş’ı avantajlı kılarken, Hırvat teknik adam, iki karşılaşmanın da kazanılması durumunda Bursaspor ve Galatasaray’la açılacak olan puan farkının peşinde. Lige Eskişehirspor yenilgisiyle başlayan Daum’un ekibi, ardından Galatasaray ile berabere kalıp, son maçta Antalyaspor’u mağlup etti. Şu anda 4 puanı bulunan Yeşil-Beyazlılar, Kartal’ın 5 puan gerisinde bulunuyor. Siyah-Beyazlı takım bu maçı kazandığı takdirde fark 8 puana yükselecek.

Hedef 5’te 5

Bu iki önemli karşılaşmayı da galibiyetle kapatmak için gece gündüz çalışan Bilic, Galatasaray’a karşı 3’üncü haftada yakaladığı 4 puanlık farkı da arttırmak istiyor. Galatasaray’ın Antalyaspor ile karşılaşacağı bu hafta sonunda Bursa deplasmanında kayıp yaşamak istemeyen Kartal, en azından Sarı-Kırmızılı ekiple aradaki puan farkını korumak istiyor. Fatih Terim’in ekibinin, Olimpiyat Stadı’na gelmeden önce Real Madrid’le karşılaşacak olması da Beşiktaş için avantaj. Rakibin bu durumundan faydalanmak isteyen Siyah-Beyazlılar’ın hocası, son şampiyonla aradaki puan farkını da 7’ye yükseltmenin peşinde.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst