gittigidiyor

Instagram hakkındaki son gelişmeler

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Popüler fotoğraf paylaşım sitesi İnstagram, uygulamayı düzenli olarak giriş yapmayan kullanıcılara e-posta göndermeye başlıyor.
instagram-wp-ocg.jpg
Güney geçmiyor ki sosyal paylaşım ağları ile ilgili yeni bir haber gündeme gelmesin. Akıllı telefonların, artık insanların hayatında önemli bir yer tutması nedeni ile bu uygulamaların önemli bir kazanç sağlaması doğal olarak sürekli yenilenme ihtiyacı doğuruyor. Bu uygulamalar arasında en popüler fotoğraf paylaşım sitesi olan Instagram da yeniliklerine devam ediyor.
İnstagram, bu ay yeni bşr özelliği test etmeye başladı. Twitter’ın da uyguladığı bu özellikle, her ay kullanıcılara “öne çıkanlar” başlığı altında bilgilendirme e-postaları gönderilecek. Bu sayede uygulamadan uzakta kalan kullanıcıların aktifliğinin artırılması planlanıyor.
Neredeyse tüm sosyal paylaşım sitesi, bu şekilde kullanıcı artırma amaçlı düzenli olarak aylık ya da haftalık “öne çıkanlar” başlıklı bilgilendirme postaları gönderiyor. TechCrunch’a açıklama yapan Instagram sözcüsü, kullanıcılarına aylık bilgilendirme amaçlı öne çıkanlar başlıklı e-posta göndermeye başlayacaklarını ilk kez doğruladı.
Instagram, yeni uygulamaya koymaya hazırlandığı “öne çıkanlar” e-posta bilgilendirme uygulaması için ilk testlerini bu ay yapmaya başladı ve bazı kullanıcılara bu postalar ulaştırıldı. Popüler fotoğraf paylaşım sitesi, uygulamanın alacağı tepkilere bağlı olarak bilgilendirme postaları önümüzdeki aydan itibaren tüm dünyada uygulamaya başlayacak.
Bilgilendirmee-postaları ilk olarak uygulamaya son 15 gün içinde giriş yapmayanlara gönderilecek. Alınacak geri dönüşler doğrultusunda bu sürenin daha da kısaltılması ve bir haftaya düşürülmesi planlanıyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
2014 Yılında Instagram'daki En Popüler Mekanlar

Sosyal fotoğraf paylaşım platformu Instagram, milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Konumun da paylaşılabildiği platformda, 2014 yılında en popüler mekanlar nereleriymiş?

instagram-pazarlama-stratejileri1.jpg
Akıllı telefonları olan ve sosyal medyayı aktif olarak kullanan pek çok kullanıcının tercih ettiği fotoğraf ve video paylaşım platformu
Instagram, Facebook tarafından satın alınması ve 3 akıllı telefon platformunu desteklemesiyle beraber kullanıcı sayısını giderek artırmayı başardı.
Şimdilik iOS, Android ve Windows Phone tabanlı cihazlardan kullanılabilir olan Instagram'da, milyonlarca kullanıcı, milyarlarca fotoğraf paylaşıyor.
Fotoğraflarla beraber konumların da paylaşıldığı Instragram'da, peki en çok hangi mekanlarda fotoğraf çekilip paylaşıldı. İşte Instagram'ın açıkladığı, Instagram'da 2014'ün en popüler mekanlarını sizlerle paylaşıyoruz.
1. Disneyland, Anaheim, Kaliforniya
2. Dodger Stadyumu, Los Angeles, Kaliforniya
3. Times Meydanı, New York, New York
4. Siam Paragon alışveriş merkezi, Bangkok, Tayland
5. Gorky Parkı, Moskova, Rusya
6. Musée du Louvre, Paris, Fransa
7. Kızıl Meydan, Moskova, Rusya
8. Madison Square Garden, New York
9. Yankee Stadyumu, New York
10. Dubai Mall, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri
Listede şimdilik Türkiye'de bir yer bulunmamakta. Bakalım önümüzdeki dönemlerde bu listelere Türkiye'den bir yer girebilir mi göreceğiz. Tabi bunun için özellikle turizmin de artırılması gerekiyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Instagram'dan Sahte Hesaplara Savaş

Popüler fotoğraf paylaşma platformu Instagram sahte hesaplara karşı savaş açtı. Instagram, tıpkı Twitter'da olduğu gibi sahte hesapları bir bir kapatmaya başladı.

instagram-temizlik.jpg
Günümüzün
en popüler fotoğraf paylaşma uygulamalarından olan Instagram'da hummalı bir çalışma başlatıldı. Spam yani sahte hesaplara karşı adeta başlatılan savaş, kullanıcılara bir uyarı ile bildirildi.
Takipçi sayısının düşebileceğini belirten bu uyarıda spam hesaplarının kapatıldığına dikkat çekiliyor.
Tıpkı Twitter'da olduğu gibi boş hesaplardan kurtulmayı planlayan Instagram, bunu gerçekleştirebilmek içinaktif olmayan ve sahte olduğundan şüphelendiği hesapları kapatacak.
Doğal olarak bu durumda kullanıcıların takipçi sayılarına olumsuz olarak yansıyacak.



2014-12-10-205438.jpg
Hesapların kapatılması kullanıcıları nasıl etkileyecek?
Özellikle yüksek takipçi sayılarına sahip hesapların bu durumdan etkilenmesi bekleniyor. Hesapların kapatılması ile takipçi sayısında ciddi manada düşüş yaşanacakken bu işleminen kısa süredetamamlanması hedefleniyor.
Henüz ilk gününde olan temizlik işlemi ile binlerce kişinin hesabının kapatıldığı belirtiliyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Instagram'a 5 Yeni Filtre Geldi!

Popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram'ın iOS ve Android sürümleri güncellendi. Sevilen uygulamaya 5 yeni fotoğraf filtresiyle birlikte çeşitli yeni özelikler eklendi.

instagram-da-populer-olma-rehberi-1.jpg
Popüler fotoğraf paylaşım uygulamasıInstagram'ın iOS ve Androiduygulaması güncellendi. Yeni sürüm ile birlikte uygulamaya 5 yeni fotoğraf filtresi eklendi. Ayrıca,iPhone ile yakalanan ağır çekim videolar da artık uygulama üzerinden paylaşılabiliyor.​

Yorumlar daha hızlı
Uygulamanın fotoğraf yorum sisteminde de iyileştirmelere imza atıldı. Anlık yorumlar sayesinde artık paylaşımlara gelen yorumların görülebilmesi için sayfa yenileme yapılması gerekmiyor. Uygulamaya yeni gelen 5 fotoğraf filtersinin isimleri iseSlumber, Crema, Ludwig, Aden vePerpetua şeklinde.​
screenshot-2014-12-16-15-news.jpg
Filtreleri yönetin
Instagram'ın yeni sürümünde filtreleri kullanım sıklığınıza göre yeniden sıralamak ve yönetmek mümkün. Böylece, daha fazla kullanılan filtreleri en başa, seyrek kullananları arka plana atılarak kullanım kolaylığı sağlanabilir.​
iOS için Instagram 6.4.0 sürümünü buradan, Android için Instagram 6.12.0sürümünü buradan indirebilirsiniz.​
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Instagram'a İlgi Büyüyor[/h][h=2]Fotoğraf paylaşma platformu Instagram gençlerin ilgi duymaya başlaması ile daha da fazla kullanıcıya hizmet vermekte.[/h]
instagram-a-ilgi-buyuyor.jpg
Sosyal ağın gençler tarafından sık kullanılması sonucu Instagram'da daha fazla ilgi odağı olmaya başlandı. Dünyanın her yerinden kullanıcısı olan bu fotoğraf paylaşma platformunda yapılan araştırmalar neticesinde İngiltere ve Amerika başta olmak üzere birçok ülkelerde daha çok ilgi çekmeye başladı. Gençlerin bu platforma olan ilgisi kullanıcı sayısını ikiye katladı.
images-(1)(1).jpg

Dünya çapında ise Instagram'ın aktif kullanıcı sayısı 2013'ten bu yana ikiye katlandı. Çin dışında çevrimiçi yetişkinlerin %15'i bu servisi aktif olarak kullanıyor. 2 yıl önce bu rakam %8 seviyesindeydi.
Instagram'ın devam eden başarısı bu alanla özelleşmiş diğer sosyal ağlardan önde olduğunun bir kanıtı. Facebook'un birçok olgun piyasa arasında tavana ulaşmasına ve Instagram'ın her yıl artan aktif kullanıcılarına bakacak olursak, Mark Zuckerberg'in bir fotoğraf paylaşma servisi için 1 milyar dolar ödemeye istekli olduğuna şaşırmamak lazım
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
yaraticinotlar-640x510.jpg

Instagram’da Samsung Galaxy Note5 kazanma şansı

Samsung Electronics, Galaxy Note5’in kamera özelliklerini ve S Pen’i kullanıcılara tanıtmak için Instagram’da YaratıcıNotlar yarışmasını başlattı.
Samsung, #YaraticiNotlar ile S Pen’in gelişmiş kalem özelliklerini renkli ve eğlenceli şekilde anlatırken, kullanıcılara ilham vermek için Galaxy Note5 ile yaptığı çekimlerin üzerine #YaratıcıNotlar ekliyor. 25 Aralık’a kadar devam edecek olan kampanya ile kullanıcılar çektiği fotoğraflara kendi Yaratıcı Notlar’ını ekleyerek Instagram’da#YaraticiNotlar, #GalaxyNote5 hashtag’lerini ve @samsung Turkiye hesabını etiketleyerek herkese açık olarak paylaşıyor ve Samsung Galaxy Note5 kazanma fırsatı yakalıyor.
Instagram fenomeni ve fotoğrafçı Mehmet Kırali (CivilKing) de çektiği fotoğraflara eklediği yaratıcı notları #YaraticiNotlar hashtag’i ile Instagram hesabı üzerinden 1,3 milyonun üzerindeki takipçisiyle paylaşarak kampanyaya destek oluyor. Yaratıcılığınızı herkese göstermek ve Galaxy Note5 kazanmak isterseniz bu renkli ve eğlenceli yarışmaya katılabilirsiniz.
Kampanya hakkında daha detaylı bilgi ve katılım koşulları için Samsung Facebook veInstagram sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Popüler fotoğraf paylaşma platformu Instagram, yeni güncelleme ile başta uygulama simgesi olmak üzere tepeden tırnağa yenilendi. İşte Instagram'ın yeni simgesi ve tasarımı.


instagram-1462980883.jpg
Instagram'ın bir süredir yeni tasarıma geçeceği konuşuluyordu. Artık çağ dışı kalan uygulama simgesi ve tasarımı, Instagram'ın görsel açıdan sosyal medya platformuna yakışmayan bir imaj çizmesine neden olmuştu. Instagram durdu durdu ve bombayı bugün patlattı.





Instagram uygulaması başta olmak üzere; yine Instagram'a ait olan fotoğraf düzenleme uygulamaları Layout, Boomerang ve Hyperlapse'in de simgeleri ve tasarımları değişti.
Yeni Instagram tasarımı yumuşak renkleri ile ön plana çıkıyor. Oldukça renkli bir uygulama simgesine sahip olan Instagram, uygulama içinde isebeyaz renk tonunu tercih ediyor.
Sade arayüzü ile daha hızlı tepki vermeye başlayan Instagram'ı App Storeve Google Play Store'dan güncelleyebilirsiniz.


instagram.jpg
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Instagram İndir - Son Sürüm Özelliklerini Yükle[/h][h=2]Instagram bildiğiniz üzere soyal medyanın vazgeçilmezlerinden biridir. Instagram uygulamasını telefonunuza indirerek anlık resim paylaşımları yapabilirsiniz.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
instagram-indir-instagram-yukle-kurulumu-hakkinda-bilgi.jpg
Instagram sosyal medyanın vazgeçilmezlerinden burada genelde resim ve kısa video paylaşımları etiketlenerek paylaşılır. Özel mesaj özelliği şuan için bulunmuyor. Genelde ünlüler tarafından kullanılan bu uygulama bir fotoğraf paylaşım platformu olmasının yanı sıra kısa videolarınızı da paylaşarak takipçilerinize ulaştırabilirsiniz.
[h=1]---> İNDİR[/h]Peki Instagram Nasıl İndirilir?

Instagram'ı indirmek için öncelikle Instagram indir linkini tıklayın. Ardından karşınıza gelecek sayfada adrese git linkini tıklayarak Instagram'ı cep telefonunuza yükleyebilirsiniz. Yükleme işlemi tamamlandıktan sonraFacebook ile bağlanarak veya yeni kullanıcı oluşturarak kayıt işlemini tamamlıyoruz. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra giriş yaparak profilimizi oluşturuyoruz ve anlık fotoğraflarımızı hemen paylaşmaya başlıyoruz.

Sizde resimlerinizi takipçileriniz ile paylaşmak ve sevdiğiniz kişileri takip etmek istiyorsanız Instagramı yükleyin!

[h=2]iPhone için Instagram indirmek için burayı tıklayın.
Android için Instagram indirmek için burayı tıklayın.[/h][/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst