gittigidiyor

Instagram yeni özellikler duyurdu

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
3387.jpg



Sosyal medya platformu Instagram, her işletim sistemi için yeni güncellemeleriyle daha iyi hale geliyor. İşlevsellik açıdan artık her kesime hitap eden platforma birkaç ay önce 'Notlar' özelliği eklenmişti. Bu özellik pek çok kişi tarafından dikkat çekerken, Notlar için yeni bir güncelleme daha duyuruldu.

Artık hangi şarkıyı dinlediğinizi Notlar'da paylaşabilirsiniz​

Yeni güncellemeye göre artık Notlar'a müzik ve çevri desteği eklendi. Kullanıcılar durum güncellemelerine 30 saniyelik bir klibin parçasını ve yanında kısa bir açıklamasını ekleme seçeneğine sahip olacak
1686673080-meta-gtm-arloparks-10.jpg
.

Aralık ayında sunulan Notlar özelliği, Twitter ve uzak mesajların ögelerini harmanlıyor. Söz konusu özelliğe baktığımızda 50 karakter sınırı bulunuyor ve normal gönderi ve Hikaye'lere kıyasla daha küçük bir ölçekle geliyor.

1686673534-instagram-notes-music.jpg


Müzik desteğinin eklenmesi Instagram Notlar'ı için artık müziklerin bir kısmını paylaşmayı mümkün hale getiriyor.


Öte yandan Meta'nın, Twitter rakibi bir platform üzerine çalıştığını da belirtelim. Project 92 kod isimli olacak uygulama, Instagram'a entegreli olarak çalışacak ve ayrı bir hesaba olan ihtiyacı ortadan kaldıracak. Bunun yanı sıra yapay zeka sohbet robotu ChatGPT'ye rakip olacak sohbet botu da, yine Meta'nın çalışmaları arasında yer alıyor .
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst