gittigidiyor

İnternet hızımı nasıl ölçerim?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
internet-speed-e1425321930201.jpg


İnternet hız testi için alternatifler

Çoğu kişi internetinin yavaş olduğundan yakınıp durur, peki internet hızınızın tam olarak ne kadar olduğunu görmek ister misiniz? İnternet hızı testleri için oldukça farklı alternatifler bulunmaktadır ki sizler için en çok kullanılan hız testi platformunu toplayarak kullanımınıza sunduk. Aşağıdaki adreslerden internet hızınızın ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz.


  • Ttnet hız testi
  • Speedtest
  • Doping hız testi
  • TurkNet hız testi
  • TestMy

Hızınızı test ettiğinizde satın aldığınız paketten (örneğin 8 Mbit hızında satın aldınız fakat 1-2 Mbit hızınız var) çok düşük rakamlar varsa, internet sağlayıcınıza başvurmanızı tavsiye ederiz. Tabi ilk önce AKK (adil kullanım kotası) sınırını aşıp aşmadığınızı da kontrol edin, AKK aşıldığı taktirde internet hızınız otomatik olarak 3 Mbit’e düşecektir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst