gittigidiyor

IObit Malware Fighter Free İndir Türkçe Zararlı Yazılımları Silme Programı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
iobit-malware-fighter-free_1_900x600.jpg


IObit Malware Fighter Free adından da anlayabileceğiniz gibi tamamen ücretsiz olarak sunulan ve buna rağmen oldukça kaliteli olan bir zararlı yazılım temizleme aracıdır.


Bu program hem kişisel verilerin çalınmasını engeller hem de ücretsiz programların içerisinde gizlenerek bilgisayara bulaşan zararlı yazılımları siler. Üstelik çalışan programların hareketlerini de anbean izleyen IObit Malware Fighter Free programı tehlikeli durumlarda sizi uyarır ve gerekeni yapar.
Örneğin sistemi değiştirmeye çalışanları, kullanıcıların şahsi bilgilerini çalmaya çalışanları ve reklamlarla sizi rahatsız etmeye çalışanları tespit ederek bir çırpıda temizler.
IObit Malware Fighter Free programı her türlü adware, keylogger, trojan ve spyware yazılımlarına karşı etkili koruma sağlar. Üstelik tüm antivirüs programlarıyla uyumlu ve birlikte çalışarak onlara yardımcı olur.

İşletim Sistemi: Windows 10, Windows 8-8.1, Windows 7, Windows Xp,Vista
Lisans: Ücretsiz
Dil: Türkçe
Boyut: 43.6 MB

IObit Malware Fighter Free İndir

IObit Malware Fighter Free Alternatif İndirme Linki

IObit Malware Fighter Free Ekran Görüntüleri


iobit-malware-fighter-free_5_900x600.jpg

iobit-malware-fighter-free_2_900x600.jpg

iobit-malware-fighter-free_3_900x600.jpg

iobit-malware-fighter-free_4_900x600.jpg

 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Autorun-lnk-shortcut-etc-usb-virus-remover_1.png


USB flash disklerden bilgisayara bulaşan virüsleri temizlemek için USB Virus Removerprogramını kullanabilirsiniz. Bildiğiniz gibi bu virüsler hem USB belleğin düzgün çalışmasını önlüyor ve bozuyor hem de bilgisayarda çeşitli zararlara yol açabiliyor.


USB Virus Remover programı kurulumsuzdur (portable). Çift tıklayarak çalıştırın ve taratmak için USB belleğin sürücü harfini seçin. Böylece size USB bellekte bulunan .exe uzantılı dosyaları liste halinde gösterir. Bunlardan silmek istediğinizi seçip silebilirsiniz.
Bu program komut satırı üzerinden çalışır ve normalde silinmeyen autoron.inf gibi virüs dosyalarını silmek için kullanılır.
Önemli Uyarı: Sürücü harfini seçmek yerine, Windows’un kurulu olduğu C sürücüsünü sakın seçmeyin. Yoksa bilgisayarınız zarar görebilir. Sadece USB belleğin sürücü harfini seçmeniz gerekiyor.

İşletim Sistemi: Windows 10, Windows 8-8.1, Windows 7, Windows Xp,Vista
Lisans: Ücretsiz
Boyut: 600 KB

USB Virus Remover İndir

USB Virus Remover Alternatif İndirme Linki

USB Virus Remover Ekran Görüntüleri


Autorun-lnk-shortcut-etc-usb-virus-remover_2.png

Autorun-lnk-shortcut-etc-usb-virus-remover_3.png

Autorun-lnk-shortcut-etc-usb-virus-remover_4.png


Not: Ekran görüntüleri Softpedia.com sitesinden alınmıştır.

 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
McAfee AntiVirus Plus İndir Türkçe Kaliteli Antivirüs Programı


mcafee-antivirus-plus_1_956x696.jpg


Bilgisayarı baş belası virüslerden korumak için McAfee AntiVirus Plus programını kullanabilirsiniz. McAfee şirketi uzun yıllardır antivirüs piyasasında başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor ve insanların güvenini kazanmış durumda.


Trojan denilen truva atı, son çıkan virüs çeşitleri, keylogger gibi her türlü casus yazılımı ve rootkit belasından korunmak istiyorsanız, McAfee AntiVirus Plus tek başına size yeter. Üstelik sıfır gün tehditleri ve botnet tuzağından da etkili bir şekilde korumaktadır.
McAfee AntiVirus Plus programı bilgisayardaki tüm güvenlik açıklarını bulur ve otomatik olarak kapatır. Tüm gereksiz dosyaları silerek sistem performansını arttırır. Dilerseniz McAfee Shredder aracıyla vergi belgeleri gibi mühim dosyaları kalıcı bir biçimde silebilirsiniz.
McAfee AntiVirus Plus programı girdiğiniz web sitelerin tehlikeli olup olmadığını çeşitli renklerle gösterir. Mesela kırmızı renk tehlike demekken, sarı ışık dikkatli olunması gerektiğini belirtir ve yeşil ışık ise güvenli olduğu anlamına gelir.

İşletim Sistemi: Windows 10, Windows 8-8.1, Windows 7, Windows Xp,Vista
Lisans: Deneme Sürümü
Dil: Türkçe
Boyut: 4.89 MB

McAfee AntiVirus Plus İndir

McAfee AntiVirus Plus Alternatif İndirme Linki

McAfee AntiVirus Plus Ekran Görüntüleri


mcafee-antivirus-plus_2_956x696.jpg

mcafee-antivirus-plus_3_956x696.jpg

mcafee-antivirus-plus_5_956x696.jpg

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst