gittigidiyor

iOS 10 Öncesi iCloud İle Yedek Nasıl Alınır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]iOS 10 Öncesi iCloud İle Yedek Nasıl Alınır?[/h][h=2]iOS 10 güncellemesi öncesinde kişilerin telefonlarının yedeklerini alması, olumsuz bir durum için kurtarıcı olacaktır.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
ios-10-oncesi-icloud-ile-yedek-nasil-alinir.jpg
Apple tarafından kullanıma sunulan yeni işletim sistemi iOS 10 için kişilerin uyumlu telefonlarda güncelleme alabilmesi mümkün. Fakat güncelleme öncesinde kişilerin telefondaki bilgilerini güncellemesi önerilmektedir. Bu nedenle de güncelleme öncesinde sizler de mutlaka telefonunuz için güncelleme yapmanız gerekir.
iOS yedekleme seçeneklerinden birisi iCloud olduğu için yedekleme işlemlerinizi direk iCloud üzerinden yapabilirsiniz. Bunun için telefonunuzdan takip etmeniz gereken adımlar şöyledir;
Ayarlar> iCloud> Yedekleme

Bu ayarlar ekranına giriş yapıldığında kişilerin karşısına şöyle bir ekran çıkacaktır.
stuff-48-.jpg

Bu ekranda hangi bilgiler yedeklenmek isteniyorsa, o bilgilerin seçilmesi yeterli olacaktır. Böylece istediğiniz cihazda iOS üzerinden iCloud ile yedeğinizi kullanabilirsiniz.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst