gittigidiyor

iOS 10 Temiz Kurulum Nasıl Yapılır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]iOS 10 Temiz Kurulum Nasıl Yapılır?[/h][h=2]iOS 10 için temiz bir kurulum yapmak isteyen kişiler rehberdeki adımları takip edebilir.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
ios-10-temiz-kurulum-nasil-yapilir.jpg
iOS 10 ile birlikte yeni bir işletim sistemi sunulurken, kişiler eski telefonundan hiçbir bilgi kalmadan yeni telefonuna geçiş yapabilmektedir. Konuyla ilgili Apple tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte kullanıcılara yol haritası verilirken, bu sayede isteyen herkesin yeni ve sorunsuz bir cihaza sahip olabilmesi de mümkün.
Kişilerin ilk olarak iTunes üzerinden geri yükleme seçenekleri ile en baştaki haline döndürmeniz gerekiyor. Bu işlemler yapıldıktan sonra kişilerin iOS 10 için güncelleme alması ile birlikte yeni işletim sistemine başlangıç ayarları ile geçiş yapılacaktır.
2-(2).jpg

iOS 10 güncellemesi tamamlandıktan sonra kişiler iOS 10 işletim sistemini cihazlarında kullanmaya devam edebilir. Bu konuda önemli bir detay, iOS 10 öncesindeki sistemlerden alınan yedeklerin kullanılmamasıdır. Aksi halde eksi bilgiler ya da sorunlar da telefona yüklenebilir.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst