gittigidiyor

iOS 14 Hangi iPhone'lara Gelecek?

collo1

Aktif Üye
Katılım
28 May 2018
Mesajlar
660
Tepkime puanı
398
Puanları
63
Yaş
40
Konum
........
ios-14-hangi-iphone-gelecek-eski-iphone-ios-14u-alacak-mi.jpg

Her sene gelen büyük iOS güncellemeleri, genellikle desteklenen en eski nesil iPhone'u geride bırakıyor. Ancak bu, iOS 14 için geçerli olmayabilir ve eski iPhone'unuz bir güncelleme daha alabilir.
Bilgilerin kaynağı, Apple'ın geliştirme sürecindeki bir "güvenilir kaynak" ile görüştüğünü iddia eden The Verifier
adlı web sitesi. Rapora göre geçen sene eylülde iOS 13'ü destekleyen tüm cihazlar, iOS 14'ü de destekleyecekler. Bu doğruysa 2015'te çıkan iPhone 6S, iPhone 6S Plus ve 2016'da çıkan ilk iPhone SE, yeni güncellemeyi yükleyebilecek demektir.

Elbette bu, iPhone 7 gibi daha yeni Apple telefonlarının da iOS 14'ü destekleyeceği anlamına geliyor. Rapor, iPhone 7 serisinin iki sene daha destek alacağını da iddia ediyor. Yani iPhone 7 sahiplerinin 2021'de iOS 15'i yüklemesi mümkün olabilir.Şimdilik her şey birer söylenti olduğundan, çok fazla ümitlenmemekte fayda var. Apple'ın 22 Haziran'daki konferansında belki uyumluluk konusunda değil ancak iOS 14'ün özellikleri hakkında yeni bilgiler edinme fırsatımız olabilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst