gittigidiyor

İOS Android Cihazlar için Google Resmi Uygulaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1477948527_google.jpg

Android Cihazlar için Google Resmi Uygulaması
En ünlü arama motoru google ile aradığınız her şeye ulaşabilirsiniz. Tüm akıllı telefon ve cihazlara google apk indir işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca bilgisayarlarınızdan direkt olarak google'a giriş yapabilirsiniz. Google sayesinde aklınıza takılan herhangi bir konu hakkında bilgi sahibi olabilir, aradığınız internet siteleri ve daha fazlasına ulaşabilirsiniz. Ücretsiz olarak yararlanabildiğiniz google bu açıdan da avantaj sağlayan bir uygulamadır.

Ses ile arama yapabilme sistemi sayesinde arama yapmak istediğiniz şeyi mikrofon simgesine tıklayıp konuşarak aratabilirsiniz. Google ile görsellere kolayca ulaşabilir, video, haber bölümlerinden detaylı arama yapabilirsiniz. Hava durumu sistemi sayesinde istediğiniz her yerin hava durumu hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Aramalarınızı da daha detaylı bir hale getirebilirsiniz. Bunların yanı sıra yediğiniz yiyeceklerin kalori miktarlarını kolayca öğrenebilir, dolar, euro gibi borsa değerlerini takip edebilirsiniz.

Maçları güncel olarak takip edip skorlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Google uygulamasını akıllı cihazlarınıza indirdikten sonra kullanabilmek ve tüm avantajlardan yararlanabilmek için ihtiyacınız olan tek şey ise internet bağlantısı. İnternet bağlantınız olduğu sürece her yerden anında google uygulamasına bağlanabilirsiniz.





eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[43,95 Mb]
Google.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst