gittigidiyor

İOS Android Kalori Sayacı ve Diyet UygulamaSI

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1456949099_kalori-sayaci-ve-diyet-gunlugu.jpg

Kalori Sayacı ve Diyet Uygulaması Apk indir
YAZIO tarafından geliştirilmiş ücretsiz bir uygulamadır. Uygulama herhangi bir durum için para istemez. Fakat pro özelliklere sahip olmak ücret gerektirir. Kalori sayacı ve Diyet günlüğü uygulaması sayesinde yediğiniz yiyecekler hakkında bilgi edinebilir, kalorilerini öğrenebilir ve hızlıca kilo verebilirsiniz. Kilo vermek üzere kendi kişisel planınızı hazırlayabilirsiniz. Gün içinde yaptığın sporları, egzersizleri ve yediğiniz yemekleri kaydetme imkânınız vardır. Ücretsiz indirme şansına ve yediğiniz öğünleri kalorilerine göre düzenleme imkânı Kalori sayacı ve diyet günlüğü uygulaması ile artık çok kolay. Kilo vermek veya sıkılaşmak isteyenler için ideal uygulamadır..Bu uygulamanın birde pro özelliği bulunmaktadır. Bu özellik ile reklamlardan kurtulabilir ve daha birçok ek özelliğe sahip olabilirsiniz. Kilo vermek veya sıkılaşmak adına yaptığınız tüm uygulamalar kaydettiğiniz takdirde tekrar erişime açıktır. Size kilo verme konusunda yol gösterecek tavsiyelere sahip olan bu uygulama kolayca indirilebilir ve sınırsız özellikten faydalanma şansını size sunar. Bu uygulamayı kullanarak tavsiyeler doğrultusunda ilerlediğiniz müddetçe kolayca kilo verebilirsiniz

Kilo vermek veya sıkılaşmak konusunda yol gösterici nitelikteki Kalori Sayacı ve Diyet Günlüğü uygulamasını kolayca ve ücretsiz olarak sitemizden indirebilirsiniz.




eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst