gittigidiyor

İOS Android Kart ve iskambil Oyunları Apk indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Android Kart ve iskambil Oyunları Apk indir
Kart oyunları geçmişten günümüze uzun kış gecelerinin ve sıcak yaz günlerinin vazgeçilmez zaman geçirme aktiviteleridir. Öyle ki babalarımız, dedelerimiz bu oyunları bir kaynaşma yolu, dostlarla bir araya gelme sebebi olarak görmüşlerdir. Denildiği gibi kahve bahane, sohbet şahanedir! Diğer modern iletişim araçlarıyla birlikte, sosyal meydanında bu kadar gelişmediği bir dönemde kahvehaneler vazgeçilmez toplanma merkezler olmuşlardır. Fakat günümüzün iş yoğunluğu, bu gibi geniş zamanlar isteyen keyiflerin yaşanmasına engel olmaktadır. Gün içerisinde başını kaşıyacak zaman bulamayanlar elbette akşam yorgun argın evlerine döndüklerinde sakinleşmek, dinlenmek isteyeceklerdir. Bu zaman kıtlığının bir diğer sonucu da insanların artık eğlenirken bile zamandan tasarruf etmeye çalışmalarıdır. Eğlence bile artık, belirli saatlere sığdırılmış, zaman kaybı bir aktiviteler yığınıdır! Tıpkı yüz yüze iletişimi, bir araya gelmeyi kısa telefon konuşmalarına sığdırdığımız gibi eğlenceyi de aynı küçük alete sığdırdık! Akıllı telefonlarımız her şeyimiz olduğu gibi kahvehanelerimiz de onun içine giriverdi!

Aslında karamsar bir giriş gibi görünse de android kart ve iskambil oyunları bizim eski eğlencelerimizi bir şekilde devam ettirmemize olanak sağlayan birer araçtır. Mesela, uzak şehirlerde oturan dostlarımızla sanki yan yanaymışız gibi oyunlar oynayabiliyor olmak teknolojinin bir nimetidir. Yahut tek başımıza ihaleli batak oynayabilmenin başka bir yolu var mıdır? Android kart ve iskambil oyunları ile 21, batak, pis yedili yahut solitaire gibi aklımıza gelebilecek bütün oyunları ister tek başımıza ister dostlarımızla ya da dünyanın herhangi bir yerinden bir yabancıyla oynayabiliriz.

En Popüler Android Kart ve iskambil Oyunları Apk indir


Batak HD Son versiyon apk indir (Android HD Kalitesinde Batak Oyunu)

1382723597_batak-hd-1.56.jpg

En popüler kart oyunlarından Batak, yenilenen grafikleri , geliştirilmiş yapay zekası, ihalesiz( koz maça ), ihaleli ve eşli oyun seçenekleri ile Google Play'de!
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 11 Mb
Batak-HD.apk





Solitaire Son versiyon apk indir (Android Solitaire Kart Oyunu)

1382646320_solitaire-2.2.4.jpg

Dünyanın en fazla oynanan oyunları arasında yer alan popüler iskambil oyunu ile birlikte klasik zevkinizi mobil dünyaya taşıyabilirsiniz. Seçebileceğiniz renkli arkaplanlar ve oyun kartları vasıtasıyla kişisel zevkinizi yansıtan bir biçimde oyunu oynayabilirsiniz.
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 10,49 Mb
Solitaire.apk





Batak Son versiyon apk indir (Android Batak Oyunu)

1382723014_batak-12.0.jpg

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 3,58 Mb
Batak.apk





Android Telefon ve Tabletler için Pişti Oyunu apk indir

1382645806_pisti-1.1.jpg

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 1,57 Mb
Pisti-1.1.apk





Pis Yedili LITE Android Oyunu

1395089340_pis-yedili-lite.jpg

Beklenmedik kart atışlarıyla heyecan dolu bir oyun olan Pis Yedili artık Online olarak da hayranlarına ulaşılabilir durumda. Kazanmak için hem doğru bir stratejiye hem de güzel bir ele sahip olmanız gereken Pis Yedili LITE oyununda her bir dönüş farklı olduğu için her seferinde eğlence dolu bir oyun oynayabilmektesiniz.
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 10,21 Mb
Pis-Yedili-LiTE.apk





Android Okey Mini Oyunu indir

1382726105_okey-mini-2.2.4-capulcu.jpg

Okey Mini, bilgisayar karşı oynanan ve ayrıca oynanabilirliği fazla bir okey oyunudur. Şayet arkadaşlarınıza karşı oynama olasılığınız olmasa da bilgisayara karşı okey oynama zevkini yaşayabilirsiniz.
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 877,82 Kb
Okey-Mini.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst