gittigidiyor

İOS Android Marshmallow çok yakında LG G4 ve G3 için sunulabilir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
LG’nin iki önemli modeli LG G3 ve G4, Marshmallow güncellemesi alacak ilk LG modelleri olacak.

lg-logo-ocg.jpg

Google, geçtiğimiz günlerde yeni akıllı telefon modelleri Nexus 5X ve Nexus 6P’yi resmi olarak duyururken, bu yeni cihazlar firmanın yeni işletim sistemi Android 6.0 Marsmallow üzerinde çalışıyor.
lg-g3-marshmallow.jpg

Bu yeni modeller yeni işletim sistemi ile sunulacak olan ilk akıllı telefonlar olurken, ayrıca kısa süre içerisinde de Google, daha önce sunduğu Nexus modelleri için güncellemeler sunacak. Sonrasında da diğer akıllı telefon üreticilerinin kendi akıllı telefonları için geliştirdikleri güncellemeleri yayınlayacağını söyleyebiliriz.
Android Marshmallow hakkında ilk duyuru Tayvan kökenli HTC’den gelirken, One M9, One M8, One M9+, One E9+, One E9, One ME, One E8, One M8 Eye ve HTC Butterfly 3 için güncelleme yayınlanacak ayrıca Desire modellerinden de Desire 826, Desire 820, ve Desire 816 güncelleme alan cihazlar arasında yer alacak.
Diğer taraftan Güney Kore devi LG’nin de cihazları hakkında bilgiler geliyor. Firmanın kendi Güney Kore destek sitesinde bazı cihazları için Android 6.0 Marshmallow’un listelendiği görülüyor. Bu akıllı telefonlar ise LG G3 F400S, F400K, ve F400Lyanı sıra LG G4 F500S, F500K, ve F500L olmakta.
lg-g4-marshmallow.jpg

Henüz karşılık gelen sayfalar erişilebilir değil, ancak çok yakında güncellemenin yayınlanabileceğini düşünüyoruz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst