gittigidiyor

İOS Android Nougat’a Gece Modu Özelliği Nasıl Eklenir?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Android Nougat’a Gece Modu Özelliği Nasıl Eklenir?

Android 7.0 Nougat işletim sistemli akıllı telefonunuzda gece modu özelliğini etkinleştirmek için küçük bir uygulamayı yüklemeniz gerekecek.

Android-Nougata-Gece-Modu-%C3%96zelli%C4%9Fi-Nas%C4%B1l-Eklenir-00-758x518.jpg


Android Nougat’a Gece Modu özelliğini eklemek isteyen okuyucularımızı sevindirecek bir uygulama ile karşınızdayız. Bildiğiniz gibi Android 7.0 Nougatişletim sistemi resmen kullanıma sunuldu ve beklendiği gibi ilk olarak Nexus serisi akıllı telefon ile tablet kullanıcıları güncel işletim sistemini deneyimleme fırsatına kavuştu. Yeni işletim sisteminde ekranın renk spektrumunu sıcak tarafa doğru kaydıran Night Mode özelliği bulunmuyor. Peki durum gerçekten böyle mi?
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=2]Android Nougat’a Gece Modu Özelliği Nasıl Eklenir?[/h]Duruma bakılırsa Gece Modu yeni Android versiyonunda yer almakta ancak System UI Tuner menüsünde gizlenmiş şekilde duruyor. Yani burada tanıtacağımız uygulama esasında Android Nougat’a bu gözler için faydalı özelliğieklemeyi değil işletim sistemindeki mevcut ayarı kolayca etkinleştirmeyi sağlamakta. Android topluluğundaki geliştiricileri gerçekten tebrik etmek gerek.
Android-Nougata-Gece-Modu-%C3%96zelli%C4%9Fi-Nas%C4%B1l-Eklenir-1.jpg


Uygulamanın adı hiçbirimizi şaşırtmayan şekilde Night Mode Enabler. Uygulamayıbu bağlantı üzerinden akıllı telefonunuza yükleyip çalıştırdıktan sonra bildirim alanındaki Settings – Ayarlar butonuna basılı tutarak System UI Tuner‘ı etkinleştirmeniz istenecek. Ardından uygulama geri dönüp “Enable Night Mode”butonuna dokunmalısınız.
Android-Nougata-Gece-Modu-%C3%96zelli%C4%9Fi-Nas%C4%B1l-Eklenir-2.jpg


Bu noktada karşınıza özel bir menü gelmeli. Artık geçiş butonu aracılığıyla Gece Modu‘nu kolayca etkinleştirebileceksiniz.
Android-Nougata-Gece-Modu-%C3%96zelli%C4%9Fi-Nas%C4%B1l-Eklenir-3.jpg


[FONT=&quot]

İndir
QR-Code
Night Mode Enabler
Developer: Mike Evans
Fiyat: Ücretsiz+



  • ryk8WUkAGikzgazB-wsGugdDLJQFHEQ4U_njIZkivUzgKOvv3HuomGigrgdEYkG_K1k=h310
  • ZeiTj92LVLjk6ZxZJEIXAwXOBGXkFwc6Vg4jN3Ib0EbwleA44z2jgWjmBJIUTKOtNTo=h310



[/FONT]





[Toplam:2 Ortalama:5/5]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst