gittigidiyor

İOS Android’e Office Uygulamaları Yayılıyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Microsoft yaptığı lisans anlaşmaları ve atılımları sayesinde Android cihazlardaki Office uygulamalarını Samsung, Dell, LG, Sony'den sonra Asus ile iyice genişletiyor.


office-android.jpg
Google’ın Android üzerindeki tekelciliğe yönelik tutumuna rağmenMicrosoft, işini gayet iyi yapıyor ve servislerini rakiplerinin platformlarına çıkarmayı başarıyor. Dün sizlere duyurduğumuz Google ve Microsoft’unpatent davalarını çözüp, barış yapmalarından sonra bu sefer Asus ile birlikte açıklama yapan Microsoft, Tayvan firmasıyla patent lisans anlaşmalarını uzattığını duyurdu. Böylece Office uygulamalarını Asus’unAndroid kullanan akıllı telefon ve tabletlerinde görebileceğiz.
Android için herkes bir arada

Bu anlaşmayla hem Asus, Microsoft’un Office programlarını cihazlarında kullandırma hakkı kazanacak, hem de Microsoft ürünlerinin kullanılmasından gelir elde edecek. Dünyanın en büyük Android üreticisiSamsung, Microsoft’un uygulamalarını Android cihazlarında çalıştıracak olan ilk firmalar arasındaydı. Sony, LG ve Dellde sonradan Officeuygulamalarının Android cihazlardaki ön yüklemesini kabul edip bu kervana katılmıştı.
office-android-1443778126.jpg

Microsoft görünüşe göre yaptığı lisans anlaşmalarıyla doğru yolda ilerliyor.Asus’un da katılımıyla birlikte 30’dan fazla Android satıcısı Microsoft Officeuygulamalarını aktif halde ön yüklemeli olarak sunuyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst