gittigidiyor

İOS Arkadaş Bul iCloud.com sitesine eklendi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Apple en sonunda Arkadaş Bul uygulamasını nihayet iCloud.com sitesine ekledi. Kullanıcıların konum bilgilerini arkadaşları ve aile bireyleriyle paylaşmasına imkan tanıyan uygulama iOS 9 ile birlikte yeni iOS cihazlarında yüklü olarak gelen temel uygulamalardan biri hâline gelmişti. Daha önceki iOS versiyonlarında Arkadaş Bul’un yüklenmesi kullanıcıların isteğine bırakılmıştı.
Bu arada Apple, Arkadaş Bul uygulamasını OS X El Capitan’a da ekledi, Bildirim Merkezi içinde bulunan Bugün görünümü içinde Arkadaş Bul görsel bileşenini kullanmak mümkün oluyor.
Apple iCloud.com üzerinden sunduğu çevrim içi uygulamaların sayısını geçen zamanla birlikte daha da artırıyor. Geçtiğimiz hafta iWork uygulamalarından beta etiketini kaldıran Apple, son eklenen Arkadaş Bul ile birlikte masaüstü internet tarayıcılarından erişilebilen uygulamalarının sayısını 12’ye çıkardı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst