gittigidiyor

İOS Bip Sesli ve Görüntülü arama nasıl yapılır ?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
bip-indir.jpg

Bip indir sayfamızda Turkcell tarafından sunulan mesajlaşma uygulamasını sizlere sunmuştuk. Kaybolan mesaj, yaratıcı caps özelliği ve ilginç çıkartmaları ile kısa sürede oldukça sevilen bip, Turkcell kullanıcılarına da hediye GB vermeyi unutmadı.
images

Bip uygulamasına gelen sesli ve görüntülü arama özelliği sayesinde uygulama içerisinden dilediğiniz kişiyi arayarak görüntülü konuşabilirsiniz. Resimlerinizi, videolarınızı, ses kayıtlarınızı ve mesajlarınızı hiçbir yerde olmayan eğlenceli içerikle anında ve ücretisiz gönderebilirsiniz. Ülkemizde WhatsApp tarzı bir uygulama neden popüler olmasın ki ? Bence destek vermeliyiz.
images


Bip Sesli ve Görüntülü arama

Öncelikle bip uygulamasını açınız. Açtıktan sonra sol üst kısımda yer alan Sohbetler yazısının yanında yer alan 3 çubuklu menü butonuna dokunuz. Açılan penceredenAramalar seçeneğine dokununuz. Ardından arama ekranından sağ üstte ki + butonuna dokununuz. Açılan listeden aramak istediğiniz kişiyi seçin ve hemen arayın. Bu kadar basit.
bip-sesli-goruntulu-arama.jpg

images



Bip indir

Buraya tıklayarak Bip Messenger’ın son sürümünü cep telefonunuza indirip yükleyebilirsiniz.

images
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst