gittigidiyor

İOS Blackmart Alpha apk indir (2016 Tüm Versiyonları Bir Arada)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
1456055827_1419071297_black-mart-alpha.jpg

Blackmart Alpha apk indir (2016 Tüm Versiyonları Bir Arada)
Arkadaşlar Google Playi bilmeyeniniz yoktur... Ve google playdeki ücretli oyunlara hepimiz öylece bakarız ve çoğumuz bu ücretli oyunları yada uygulamaları oynamak ister ama malesef kimimizin kredi kartı yoktur yada parası yoktur. Blackmart Alpha uygulaması tüm bu ücretli olan uygulama ve oyunları ücretsiz indirmenizi sağlıyor. Ben internette dolaşırken bütün arşivi tek çatı altında toplamaya çalıştım. Blackmart Alpha nın bu güne kadar çıkan bütün versiyonlarını bu yazımda bulabileceksiniz.

Öncelikle hangisi çalışıyor bilmiyorum. Sırasıyla hepsini deneyebilirsiniz. Blackmart Alpha apk indirin bir sürü versiyonu var. Bunların bazıları Türkçe bazıları çince ve ingilizce olanlarda var. indireceğimiz oyunu Blackmart Alpha apk indir uygulamasından aratıp buluyoruz ve tek yapmamız tıklayıp indirmek.

Uygulamalarda herhangi bir sorun yaşarsanız biz buradayız yazın cevaplayalım...

eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.