gittigidiyor

İOS Clean Master programı full apk indir (Android Sistem Temizleme Aracı)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Android Telefonlar ve Tabletler için Bellek Temizleme

Clean Master Akıllı program önbelleğini temizlemek için geliştirilmiş bir program olup içerisinde belli başlı başlıkları barındırmaktadır. Bu tür şeyler; geçmiş, gizlilik, görevler ve de uygulamalardır.

Arka planda çalışan görevleri sonlandırarak daha fazla boş ram alanına sahip olabilir ve pil zamanından tasarruf edebilirsiniz.

Geçmiş Silici vasıtasıyla, Akıllı cihazlarda yüzlerce mb yer tutan önbellek ve kalıntı dosyalarınızı tek bir dokunuşla temizleyerek cihazınızı sadeleştirebilir ve de daha kullanışlı hale getirebilirsiniz.

Whatsapp, Spotify, Wechat tarzda mesajlaşma programlarınızda bir de sohbet geçmişinizi, web tarayıcısı ve google arama geçmişinizide uygulama yoluyla temizleyebilirsiniz.

Cihazınızda mevcut bulunan uygulamaları kaldırabilir, isterseniz apk dökümanlarını sd kartınıza yedekleyerek bir süre sonra apk dosya kurucu ile birlikte tekrar kurabilirsiniz.

Özetle Clean Master gizlilik, pil süresi aynı zamanda sadelik arayanlar adına mutlaka denenilmesi gereken bir yazılımdır.

3.4.0 güncellemesinin ardından program bundan sonra program bilgilerini mikro SD karta kurulabiliyor. Ama bundan ötürü cihazın ROOT yetkisine sahip olması gerekiyor. Diğer bir yenilik de uygulamanın görev yönetici bölümündeki bilgiler ve de başlıklar oldukça detaylı sunuluyor.

YENİLİKLER

5.10.7
Facebook, Twitter ve Messenger uygulamalarının gereksiz dosyaları için derin tarama eklendi
Fotoğraf İyileştirmesi Eklendi - güzel fotoğrafları cihazınızda tutarken orijinal olanları silerek alan kazanın
Pil Koruma Hatırlatması Eklendi - pilinizi gece tek tıkla koruyun
Tek Dokunuşla Uyutma - gücü korumak için uygulamaları kolayca uyutun




eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 16,7 Mb
Clean-Master.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst