gittigidiyor

İOS En Güzel Android Fotoğraf Editörü Apk indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1457126840_photo-collage-instamag.jpg

Photo Collage - InstaMag Apk indir
Fotoable, INC tarafından üretilen bir fotoğrafçılık uygulamasıdır. Tüm cihazlar için uyumludur. PEGI tarafından verilen Google Play puanı 4,3’dür. Yaratıcı modellere sahip bu uygulamada 3D fotoğraflar üretebilir ve değişik tasarımlara sahip pip model özelliği ile fotoğraflarınıza farklı bir perspektif kazandırabilirsiniz. Dünya çapında 10 milyonu aşkın kullanıcı tarafından indirilmiştir. Kolâj özelliği ile birden fazla kareyi tek seferde görme şansını yakalarsınız. Favori fotoğraflarınızı en güzel efektler ile süsleyebilirsiniz. İstediğin her yerde Photo Collage-İnsta Mag uygulaması ile düzenlediğin fotoğrafları paylaşabilirsiniz. Bu uygulama bir haftada iki kez güncellenir. Her güncelleme sonrasında yeni efektler uygulamanın bünyesine katılır. Geniş efekt kütüphanesinden kendinize en uygun gördüğünüz efekti seçebilir ve uygulayabilirsiniz. Bu uygulama size dekoratif çıkartmalar ile fotoğraflarınızı süsleme şansı sunuyor. Photo Collage-İnsta Mag uygulaması ile yaratıcı beyinler kendileri için orijinal fotoğraflar yaratabilir. Sende ne kadar yaratıcı olduğunu göster. Favori fotoğraflarını en güzel efektler ile süsle!

Vakit kaybetmeden büyülü bir fotoğraf deneyimi için Photo Collage-İnsta Mag uygulamasını indir.




eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 33,8 Mb
Photo-Collage-instaMag.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst