gittigidiyor

İOS En iyi 12 Adet Android Online Oyun Apk indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
android.jpg

En iyi 12 Adet Android Online Oyun Apk indir
Online oyunların geçmişi neredeyse internet tarihi kadar eskidir. Günümüzde web üzerinden oynanan onlarca oyun mevcuttur, Omerta gibi mafya oyunlarından, Ikariam, Travian gibi ülke kurma oyunlarına, Knight, Metin 2 gibi dövüş ve savaş oyunlarına kadar pek çok konu üzerine çok sayıda oyun mevcuttur. Facebook üzerinden oynanan çiftlik kurma, ekonomi geliştirme, şehir yönetme veya savaş oyunlarını da hesaba kattığımızda online oyunların ne kadar önemli bir kitlesi olduğunu görürüz. Bu hesaba birde akıllı telefolar ve tabletlere özel oyunları da eklediğimizde hesap iyice kabaracaktır.

Akıllı telefonlara android online oyunlar bilgisayarlardan sıçramıştır diyebiliriz. Zaten bilgisayarlar üzerinde geniş bir oyuncu kitlesine ve üne sahip oyunlar akıllı telefonlar üzerinden kontrole izin vererek istenildiğinde telefondan, istenildiğinde bilgisayardan oynanabilecek bir yapıya bürünmüşlerdir. Bunun dışında da yine Facebook oyunları da diğer bilgisayarlardan biraz farklı bir şekilde, oyunları tarayıcıdan ayrı programlara dönüştürerek hizmet vermeye devam etmişlerdir.

Android online oyunlar diğer bilgisayar online oyunları gibi çok çeşitli türlere ayrılmakla birlikte, androide yansımış bilgisayar oyunlarını bir kenarda tuttuğumuzda en çok rağbet gören türleri ise şöyledir; World Of Tanks, Clash Of Clans gibi savaş oyunları, okey, tavla benzeri taşlı ve batak, poker gibi kağıt oyunları. Candy Crush yahut Agar.io gibi kendine has oyunlar online oyunlarda başı çekmektedir.



En iyi Android Online Oyunları

Android Clash of Clans Strateji Oyunu

Android Telefonlar için Facebook Top Eleven Menajerlik Oyunu apk indir

Candy Crush Saga Son versiyon apk indir (Android Aynı Renkteki Şekerleri Patlatın)

Android Legend Online: Dragons Apk Oyunu indir

Dragon Story™ 1.0.7.5 Son versiyon apk indir (Android Ejderha Yetiştirme Oyunu)

Hay Day Apk indir

The Hobbit: Kingdoms full apk indir (Android Yüzüklerin Efendisi Oyunu)

Android Jungle Heat (Strateji Oyunu)

Okey Plus Son versiyon apk indir (Android Okey Oyunu)

Zynga Poker Son versiyon apk indir (Android Zynga Poker Oyunu)

Megapolis full apk indir (Android Şehir Kurma Oyunu)

Bizim Çiftlik Sahil Son versiyon apk indir (Android Çiftlik Kurma Oyunu
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst