gittigidiyor

İOS En İyi Altı Android Dosya Yöneticisi Uygulaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1464546327_en-iyi-bes-android-dosya-yoneticisi-uygulamasi_300x300.png

En İyi Android Dosya Yöneticisi Apk indir
Android telefon ve tabletlerinizde cihaza birlikte yüklü olarak gelen dosya yöneticiniz size yeterli gelmiyorsa memnun değilseniz GooglePlay Store'da kullanımınıza hazır onlarca dosya yöneticisi mevcut. Dosya yöneticileri pek çok önemli işlevi içinde barındıran standart olarak yüklü gelen yöneticilerle açamayacağınız pek çok dosyayı açan aynı zamanda cihazınızda silemediğiniz müzik ve video dosyalarını da sile bilen araçlardır.

Android için En iyi Dosya Yöneticisi Uygulamaları

1.File manager HD:Çok iyi özellikleri içinde barındıran güçlü ve güzeldir yazılım.Clean Master tarafından piyasaya sunulmuş. File mana ger HD ile kes, kopyala, yapıştır, arama sıkıştırma ve silme işlemleri kolayca yapılmaktadır. Google drive, Drob box sky drive gibi bulut hizmetlerini de destekleyen dosya yöneticisi ön izleme özelliği ile fotoğraf ve videolarınızı daha kolay bulmanızı sağlıyor. Her türlü dosya aktarımını yapan file manager hd Türkçe özelliğine de sahip ve ücretsiz sürümleri de mevcut.

[h=1]DOSYALAR[/h]
[4,16 Mb]
File-manager-HD.apk



2.File Expert: Bu dosya yöneticisi benim şu ana kadar gördüğüm en iyi dosya yöneticilerinden birisi gelişmiş pek çok özellik sunuyor. Fotoğrafları, videoları, müzikleri ve diğer dosyaları çok çabuk bulmamızı sağlıyor. Çöp kutusu özelliği ile dosyaları silip isterseniz tekrar yükleyebilirsiniz. FTP üzerinden tüm dosyalarınızı görüntüleyip web süite özelliği ile telefon içeriğini kontrol edebilirsiniz. Dosya sıkıştırma ve şifreleme özelliği verilerinizi korur. Ücretsiz bir yazılım olup üç farklı versiyonu vardır.

[h=1]DOSYALAR[/h]



3.Solid explorer: Kullanıcı ara yüzü ile bütün dosya yönetici uygulamaları içinde en dikkat çekici olan yazılımdır. Uygulamaların sistem dosyalarını simge olarak göstererek daha kolay görünmesini sağlıyor. Fotoğraf, video ve müziklerinizi sanki galerideymiş gibi ön izleme yaparak görüntüleme imkanı sunan solid explorer dosya yöneticisi renk ve tema değişikliği imkânlıda sunuyor. Uygulama ZIP,7ZIP;rar ve tar dosyalarını açmasının yanında bulut hizmetini de sunuyor. 2 hafta ücretsiz deneme süresi veriyor.

[h=1]DOSYALAR[/h]



4.File explorer:En iyi dosya yerleşimine sahip dosya yöneticisidir. Sistem dosyaları, doküman, kayıt yeri, müzik, fotoğraf, video ve bulut hizmetini simgeler ile konumlandırarak erişim kolaylığı sağlar. Zip, tar,Gzip,Bzip2,/zip gibi dosyaları açan yazılım bulut hizmeti de sunuyor.

[h=1]DOSYALAR[/h]
[4,77 Mb]
File-Explorer.apk



5.ES Dosya Yöneticisi:Akıllı cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz hepsi bir arada dosya yöneticisi bulunan ES File Explorer ile uygulamalarınızı yönetebilir, görevlerinizi dilediğiniz vakit sonlandırabilir, dropbox entegrasyonunu kullanabilir aynı zamanda ftp istemcisi özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

[h=1]DOSYALAR[/h]



6.Dosya Yöneticisi:Clean File Manager ile dosyalarınız içerisinde gezinebilir, onların üstünde isimlendirme, taşıma, sıkıştırma tarzda işlemler yapabilir dahası dosya ve ayrıca programlarınızı her bir an yönetebilirsiniz!İşte bu programın geliştirilmesi reklamlar ile birlikte finanse edilmektedir. Fakat reklamları görmek istemezseniz reklamsız versiyonunun kendinize muhtemelen bir paket sigaradan oldukça az maliyeti olur

[h=1]DOSYALAR[/h]
[1,95 Mb]
Dosya-Yoneticisi.apk


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst