gittigidiyor

İOS Eniyihekim Uygulaması ile Doktorunu Seçip Randevu Alabilirsiniz

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1449498351_eniyihekim-randevu-al.jpg

Eniyihekim Uygulaması Apk indir

Uygulamanın Amacı: En iyi hekim uygulaması ile her şeyin en iyisi artık sizin elinizdedir. İnsanlar en iyi hekimden randevu almak ister.Eniyihekim Uygulaması Apk indir işlemi yaptıktan sonra en iyi hekimi seçip randevu alabilirsiniz. Hiç kimseyi ve hatta sıra beklemeden muayene mi olmak istiyorsunuz.Eniyihekim Uygulaması Apk uygulaması bunların hepsini sizlere sunmaktadır.

Uygulama Nasıl Kullanılır: Yaşadığınız bölgeye göre en iyi doktorunuzu seçip kolay şekilde randevu alabilirsiniz.

Gerekli Android Sürümü: 4.1 ve üzeri

Uygulamanın Sürümü: 2.1.5

Yapımcı Şirket: ZnanyLekarz Sp. z o. o.



eset_antivirus.png


DOSYALAR



Boyut: 6,56 Mb
Eniyihekim-Randevu-al.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst