gittigidiyor

İOS Galaxy S7 telefondan En Çok Oynanan Aksiyon Oyunları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1454449935_galaxy-s7.jpg

Galaxy S7 de en çok oynanan oyunlar
Hemen hemen birçok oyun severin, sevdiği Android oyunlar arasında yer alan aksiyon oyunları gittikçe yaygınlık kazanmaktadır. Bu aksiyon oyunları Galaxy S7' ün sahip olmuş olduğu işletim sistemiyle farklılık göstermektedir. Aksiyon oyunları bağlayıcı özelliği ile oyunda sürekli olmayı sağlamaktadır.

Galaxy S7 aksiyon oyunları, oyun severi oyunlardaki kahramanlardan biri gibi hissettirmekte ve hayatımızda önemli yer kaplamaktadır. Aksiyon tutkunları için Galaxy S7 aksiyon oyunları vazgeçilmezler arasında yer almaktadır. Bu oyunlardan bazıları ise; Temple Run, Vector, Counter Strike, Gam of War vs. Temple Run oyununda, hayatta kalabilmek için sürekli bir kaçış yaşanmakta ve birçok engel ile karşılaşılmaktadır. Bu engellerden kurtulabilmek ve hayatta kalabilmek için güç arttırmak gerekmekte ve bu da oyun içinde var olan çıkan altınları toplayarak gerçekleştirilmektedir.
Vector oyunu ise, aksiyon oyunlarının en iyi strateji oyunlarından biridir. Görünüşte bir parkur oyunu gibi gözükse de esasında robotlaştırılmış insanın baskıcı dünyadan kaçışını ele almaktadır. Bu strateji oyununda çıkan engellerden akıllıca kurtulmak ve yakalanmamak gerekir. Counter Strike oyununda ise, Swat (Blue) ve Militia (Green) gruplarından biri seçilerek oyun için aktif bir şekilde katılım sağlanmaktadır.

Aksiyon tutkunlarının takip ettiği oyunlar arasında yer almaktadır. Galaxy S7 aksiyon oyunlarından biri olan Gam of War oyunu ise, online bir şekilde dünya üzerinde birçok kişi ile imparatorluk kurmak ve imparatorluk için savaşılmaktadır.

Galaxy S7 Aksiyon Oyunları (Ücretsiz)


Galaxy S7 Temple Run 2 Apk indir
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst