Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dövme yaptırmak isteyenler için çok kullanışlı bir uygulama olan INK Tattoo Hunter, dövme yaptırmadan önce seçtiğiniz şeklin vücudunuzda nasıl görüneceğini gösteriyor.
Her hafta sizler için hazırladığımız haftanın en iyi Android uygulamalarında, bir başka hafta ile karşınızdayız. Bu hafta da en iyi Android uygulamalarını bir araya getirdik.
Benim için Uygulama Kilitle
Seçtiğiniz uygulamaları kilitlemenize olanak sağlayan Benim için Uygulama Kilitle, güvenliğine düşkün kullanıcılar için başarılı bir alternatif. Apalon Apps tarafından geliştirilen uygulama, yalnızca 7.9 MB büyüklüğünde.
Google'ın geliştirmeye devam ettiği, Android işletim sisteminin resmi uygulama mağazası Google Play Store, milyonlarca Androiduygulamasına ev sahipliği yapıyor. İşte bu haftanın Android uygulamaları
Bir başka haftanın Android uygulamaları bölümünde, en iyi ve en yeniAndroid uygulamalarını sıralamaya devam ediyoruz. İşte bu haftanınAndroid uygulamaları. Spaces - Küçük grup paylaşımı
Google'ın geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni sosyalmedya uygulaması olan Spaces - Küçük gruppaylaşımı, adından da anlaşılabildiği üzere kendi oluşturduğunuz küçük grupların içerisinde paylaşım yapma imkanı tanıyor.
Haftanın fotoğrafçılık uygulaması olan FotoRus Editor, 8.9 MB'lık küçük yapısı ile dikkatleri çekiyor. Zerozero firması tarafından geliştirilen FotoRus Editor, oldukça kolay bir kullanıma sahip.
Kpss sınavına hazırlananlar için oldukça yararlı bir uygulama olan Kpss Güncel Bilgiler Soruları, sadece 3.7 MBbüyüklüğünde. İçerisinde 9 farklı konudan yüzlerce soru barındıran KpssGüncelBilgiler Soruları, Eğitim kategorisinin başarılı örneklerinden.