gittigidiyor

İOS Haftanın Android Uygulamaları - 21 Mayıs

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
haftanin-android-uygulamalari.png

INK Tattoo Hunter

Dövme yaptırmak isteyenler için çok kullanışlı bir uygulama olan INK Tattoo Hunter, dövme yaptırmadan önce seçtiğiniz şeklin vücudunuzda nasıl görüneceğini gösteriyor.
safsfa-1463830350.png

:: INK Tattoo Hunter uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Haftanın Android Uygulamaları - 21 Mayıs

Her hafta sizler için hazırladığımız haftanın en iyi Android uygulamalarında, bir başka hafta ile karşınızdayız. Bu hafta da en iyi Android uygulamalarını bir araya getirdik.

Benim için Uygulama Kilitle

Seçtiğiniz uygulamaları kilitlemenize olanak sağlayan Benim için Uygulama Kilitle, güvenliğine düşkün kullanıcılar için başarılı bir alternatif. Apalon Apps tarafından geliştirilen uygulama, yalnızca 7.9 MB büyüklüğünde.
safsfa-1463830587.png

:: Benim için Uygulama Kilitle uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
haftanin-android-uygulamalari.png
Google'ın geliştirmeye devam ettiği, Android işletim sisteminin resmi uygulama mağazası Google Play Store, milyonlarca Androiduygulamasına ev sahipliği yapıyor.
İşte bu haftanın Android uygulamaları

Bir başka haftanın Android uygulamaları bölümünde, en iyi ve en yeniAndroid uygulamalarını sıralamaya devam ediyoruz. İşte bu haftanınAndroid uygulamaları.
Spaces - Küçük grup paylaşımı

Google'ın geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni sosyal medya uygulaması olan Spaces - Küçük grup paylaşımı, adından da anlaşılabildiği üzere kendi oluşturduğunuz küçük grupların içerisinde paylaşım yapma imkanı tanıyor.
safsfa.png

:: Spaces - Küçük grup paylaşımı uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

FotoRus Editor

Haftanın fotoğrafçılık uygulaması olan FotoRus Editor, 8.9 MB'lık küçük yapısı ile dikkatleri çekiyor. Zerozero firması tarafından geliştirilen FotoRus Editor, oldukça kolay bir kullanıma sahip.
safsfa-1463829504.png

:: FotoRus Editor uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Kpss Güncel Bilgiler Soruları

Kpss sınavına hazırlananlar için oldukça yararlı bir uygulama olan Kpss Güncel Bilgiler Soruları, sadece 3.7 MBbüyüklüğünde. İçerisinde 9 farklı konudan yüzlerce soru barındıran Kpss Güncel Bilgiler Soruları, Eğitim kategorisinin başarılı örneklerinden.
safsfa-1463829819.png

:: Kpss Güncel Bilgiler Soruları uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.