gittigidiyor

İOS Haftanın En iyi Android Oyunları (12 Ocak Pazartesi 2016)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1452547675_haftanin-en-iyi-android-oyunlari-2-11-ocak-pazartesi-2016.jpg

Haftanın En iyi Android Oyunları-2 (11 Ocak Pazartesi 2016)
Arkadaşlar ocak ayının 2. haftasında sizlere en çok indirilen ve en çok oynanan android oyunlarını tanıtmaya çalışacağım. Bu hafta en iyi 7 android oyunu listeye girmiş. Kendim bu 7 oyunu telefona indirip test ettim ve kendi katagorilerinde en iyileri diyebilirim. Sizinde bildiğiniz gibi 2016 yılında sizlere her hafta sevdiğim oyunları paylaşmaya karar vermiştim. Bu hafta 2. ci seriyi paylaşıyorum ve bir aksilik olmazsa her hafta oyunları bu şekilde sizlerin beğenisine sunmaya devam edeceğim. Sizinde bildiğiniz gibi sitemizden dosyalar Apk olarak iniyor ve telefonunuza indikten sonra direk yükleyebiliyorsunuz. Sitemize dosya indirmek için üye olmanız gerekmiyor ve sınırsız dosya indirme imkanına sahip oluyorsunuz. Her geçen gün android oyunlarının boyutları artıyor ve artık telefonumuzu daha çok yoruyor.

Arkadaşlar oyunu kurdunuz ve çalışmıyorsa;

1-Oyunu mutlaka kurarken Wi-Fi ağına bağlı olduğunuza emin olun çünkü kurulum esnasında ek dosya indirme ihtiyacı olabiliyor.
2-Oyun güncellenmiştir ve yeni sürümü indirmek ister o yüzden Wi-Fi her zaman şart.
3-Oyunların çoğu artık internet ile oynanıyor o yüzden internetiniz yoksa oyunda çalışmayabilir.

Haftanın En iyi Android Oyunları-2 (11 Ocak Pazartesi 2016)

eset_antivirus.png

Candy Crush Jelly Saga Apk indir (Şeker Eşleştirme Oyunu)


Candy Crush oyununda aynı renkteki jelly Bon şekerlerini yan yana getirerek patlatmaya çalışıyoruz. Candy Crush Saga,Soda ve şimdide Jelly Saga olarak oyunculara sunuldu. İşini bilen bir şirket olduğu için bu oyunuda çok tutacak gibi duruyor.Nekadar çok şekeri yan yana getirirseniz okadar çok puan ve bonus elde ediyorsunuz ve özel şekerler meydana geliyor.
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 48,02 Mb
Candy-Crush-Jelly-Saga.apk





Bomberman 2016 - Bomba oyunu Apk indir (Bomba Koyup Kaçma Oyunu)


Bomberman oyunu ilk bilgisayar oyunlarından birisiydi ve saatlerce oynardık. Bomba bırakıp kaçıyorsunuz ve yaratıkların o bombaya yakalanmasını sağlıyorsunuz. Oyunda amacımız bomba ile hem yaratıkları öldürmek aynı zamanda da çalıları yok ederek yeni bombalar ve bomba güçlendirme malzemelerini toplamamız gerekiyor.
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 30,23 Mb
Bomber-2016-Bomba-oyunu.apk





Bouncy Football oyunu Apk indir (2 kişilik Gol Atma Oyunu)


Ekrana basarak gol atmaya çalışılan bu oyunu isterseniz çift kişilik oynayabiliyorsunuz. Topun kaleye gitmesi için elinizle bir kaç kez ekrana dokunmanız gerekiyor.
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 18,36 Mb
Bouncy-Football.apk





Kingdom Wars Apk indir (Kale Savunma Oyunu)


Kale savunma oyununda karşıdan gelen düşmanlara karşı en küçük asker birimimizden başlayarak bizde binamızdan asker çıkartıyoruz. Yiyecek kazandıkça daha güçlü askerleri çıkartıp karşı kaleye gönderiyoruz. Oyunun hem hızlandırma butonu var hemde otomatik oynatma butonu. Otomatik olarak oynatınca telefon kendi kuralları çerçevesinde oyunu oynuyor. Sizlere tavsiyem öncelikle kazandığınız paralar ile yükseltmeleri yapmayı unutmayın.
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 20,45 Mb
Kingdom-Wars.apk





Helikopter Saldırısı 3D Apk indir (Helikopter Savaşı Oyunu)


Helikopter oyununda yerdeki hedeflere,tanklara ve gemilere ateş ederek yok etmeye çalışıyoruz. Helikopterde hem taramalı hemde roket atar bulunmaktadır. Hem değişik helikopterler alabiliyoruz hemde silahlarımızı geliştirebiliyoruz.
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 17,69 Mb
Helikopter-Saldirisi-3D.apk





Snail Bob 2 Apk indir (Salyangoz Bulmaca Oyunu)


Salyangoz bobu ekrandaki çeşitli mekanizmaları kullanarak hem 3 yıldız toplamaya çalışıyoruz hemde bobun çıkışları bulmasına yardımcı oluyoruz. Oyun oldukça eğlenceli ve kafa yoran bir oyun. Yıldızları bulmasıda çok zor.
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 86,16 Mb
Snail-Bob-2.apk





Geometry Dash Meltdown Apk indir (Dikkat ve Reflex Gerektiren bir Oyun)



Kare Geometrik şekili sivri uçlu yerlere deydirmeden ilerletiyoruz. Oyun parmak ile ekrana basarak oynanıyor ve çok reflex gücü gerektiriyor. Dikkat edin oynarken sinirlenip telefonunuzu kırmayın :D
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 37,14 Mb
Geometry-Dash-Meltdown.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst