gittigidiyor

İOS Haftanın En iyi ve En Çok Oynanan 10 tane Android Oyunu (18 Ocak 2016)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1453053625_haftanin-en-iyi-ve-en-cok-oynanan-11-tane-android-oyunu.jpg

En Güzel Android Oyunları Apk indir (18 Ocak 2016)
Bu haftada sizlere haftanın en çok indirilen android oyunlarını tanıtacağım. Bu hafta listemize 10 adet oyun giriş yaptı. 2016 yılına giriş yaptıktan sonra sizlere haftanın oyunları serisine başlamıştık. Sizinde bildiğiniz gibi akıllı telefonları en çok oyunlar için kullanıyoruz ve her geçen gün android oyunları hem görsel hemde oynanış bakımından çok iyi yerlere geliyor.Artık android oyunları bilgisayar oyunlarını aratmıyor. Sizlere deneyip beğendiğim oyunları tanıtarak oyun seçmenize bir nebzede olsa yardımcı olmaya çalışacağım.

Haftanın En iyi ve En Çok Oynanan 10 tane Android Oyunu


Candy Crush Jelly Saga Apk indir


Candy Crush oyununda aynı renkteki jelly Bon şekerlerini yan yana getirerek patlatmaya çalışıyoruz. Candy Crush Saga,Soda ve şimdide Jelly Saga olarak oyunculara sunuldu. İşini bilen bir şirket olduğu için bu oyunuda çok tutacak gibi duruyor.Nekadar çok şekeri yan yana getirirseniz okadar çok puan ve bonus elde ediyorsunuz ve özel şekerler meydana geliyor.
DOSYALAR

Boyut: 48,02 Mb
Candy-Crush-Jelly-Saga.apk





Traffic Rider (Motorsiklet Kullanma Oyunu) Apk indir


Traffic Rider oyunu Soner Kara tarafından ilk kez iOS platformunda yayınlandı ve bir çok oyuncunun sevgisini kazandı.Traffic Rider apk oyunu android telefon ve tabletlerde oynanan motorsiklet sürme ve motor yarışı oyunudur. Motor sürme oyununu çeşitli kamera açılarından oynayabiliyoruz ve bir çok motorsiklet oyunda bizleri bekliyor.Traffic Rider oyununu keyfinize göre sensöz yada yön tuşları ile oynamanız tamamen sizlerin seçimine bırakılmış.Oyunun grafikleri çok detaylı olduğu için telefonunuz kaldırmayabilir o yüzden oyunun ayarlarına girip grafik kalitesini düşürebilirsiniz. Oyunun en güzel yanı ise kariyer modunun olmasıdır. Kariyer modunda kazandığınız paralar ile çeşitli ve daha hızlı giden motorsikletleri açabilir ve diğer bölümlere geçiş yapabilirsiniz.
DOSYALAR

Boyut: 89,66 Mb
Traffic-Rider.apk





Swing (Salıncak Oyunu) Apk indir


Swing Apk indir android telefon ve tabletlerde oynanan yetenek ve dikkat gerektiren bir oyundur. Karakterimizi ipi ile bir sonraki bloğa yerleştirmek için ipi mesafeye göre ayarlamak gerekiyor. Ketchapp firması son zamanlarda yaptığı oyunlar ile adından oldukça sık söz ettiriyor. Oyunu boş zamanlarınızda eğlenmek için ve refleklerinizi test etmek için oynayabilirsiniz. Oyunun oynanışı oldukça basit ama bazen atlayacağımız yerin uzaklığını tam ayarlayamıyoruz ve kahramanımız aşağı düşüyor ve oyun bitiyor.
DOSYALAR

Boyut: 26,95 Mb
Swing.apk





Ben 10 Xenodrome (Ben Ten Android Oyunu) Apk indir


Ben Ten oyunu karşılıklı 2 kahramanın savaşını konu alan bir oyundur. Kahramanı seçerek yapmanız gereken hamleleri tek tek seçiyorsunuz ve kahramanınız sizin seçtiğiniz hamlelere göre savaşıyor.
DOSYALAR

Boyut: 47,72 Mb
Ben-10-Xenodrome.apk





Helikopter Saldırısı 3D Apk indir (Helikopter Savaşı Oyunu)


Helikopter oyununda yerdeki hedeflere,tanklara ve gemilere ateş ederek yok etmeye çalışıyoruz. Helikopterde hem taramalı hemde roket atar bulunmaktadır. Hem değişik helikopterler alabiliyoruz hemde silahlarımızı geliştirebiliyoruz.
DOSYALAR

Boyut: 17,69 Mb
Helikopter-Saldirisi-3D.apk






Sword of Chaos - Kaos Kılıcı Apk indir


Sword of Chaos apk indir android telefon ve tabletlerde oynanan ilerlemeli fantastik Metin 2 ye benzer bir oyundur. Oyunda kahramanımız ile ilerleyerek önümüze çıkan fantastik düşmanları öldürerek onlardan düşen zırhları toplayıp güçlenmeye çalışıyoruz. Kahramanımızı geliştirerek ve levelini yükselterek en güçlü karakter olması için elimizden geleni yapıyoruz.
DOSYALAR

Boyut: 97,22 Mb
Sword-of-Chaos-Kaos-Kilici.apk





Defenders 2 (Kule Savunma Oyunu) Apk indir


Defenders 2 apk indir android telefon ve tabletlerde oynanan kule savunma ve defans oyunudur.Canavarların ilerlediği yola atış yapan kuleleri koyarak canavarların şehrimize girmesine engel olmaya çalışıyoruz. Canavar şehre ulaştığında canınız azalır. Elimizden geldiğince canavarları yol boyunca hedeflerine ulaşmadan yok etmeye çalışın.
DOSYALAR

Boyut: 26,59 Mb
Defenders-2.apk





Age of Wushu Dynasty (Dövüş Sanatları Oyunu) Apk indir


Age of Wushu Dynasty apk indir android telefon ve tabletlerde oynanan kökü antik çin dövüş sanatlarına dayanan bir ilerlemeli dövüş oyunudur. Toplam 4 karakter seçebileceğimiz oyunda eski çinin bütün ihtişamını yaşayacaksınız. Her kahramanın kendine has dövüş sanatları var ve çeşitli büyü özellikleri mevcut. Yol boyunca önünüze çıkan tüm düşmanları yok ederek seviye atlayın
DOSYALAR

Boyut: 29,82 Mb
Age-of-Wushu-Dynasty.apk





Bouncy Football oyunu Apk indir (2 kişilik Gol Atma Oyunu)


Ekrana basarak gol atmaya çalışılan bu oyunu isterseniz çift kişilik oynayabiliyorsunuz. Topun kaleye gitmesi için elinizle bir kaç kez ekrana dokunmanız gerekiyor.
DOSYALAR

Boyut: 18,36 Mb
Bouncy-Football.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst