gittigidiyor

İOS Haftanın iOS Uygulamaları - 23 Temmuz

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Haftanın en iyi ve en yeni iOS uygulamaları

her hafta sizler için 5 başarılı iOSuygulamasını bir araya getiriyoruz.
Not: Haftanın iOS Uygulamaları, hem ücretli hem de ücretsiz uygulamalarından derlenmektedir.

Seeing AI


Microsoft tarafından geliştirilen Seeing AI uygulaması, görme engellileri hedef alıyor. Kameranızı yönelttiğiniz noktadaki kişi, renk veya metinleri anlatmaya başlayan uygulama gelecek vadediyor.

Seeing AI uygulamasını indirmek için tıklayın


seeing-ai.jpg


Hypno Cam

Sosyal medyada hikayeler özelliği için hazırladığınız video klipleri dikkat çekici hale getirebilecek olan Hypno Cam, 10 saniyelik video çekiminizi ön tanımlı efektlerle geliştiriyor.
İşte, hikayeciler için yeni bir eğlenceli araç.


Hypno Cam uygulamasını indirmek için tıklayın


hypno-cam.jpg


Plotagraph+


Fotoğraflarınızın sadece belirli bölümlerini animasyonlu hale getirip, kalanını sabit bırakarak harika görüntüler elde etmenizi sağlayan Platograph+, bu görüntüleri kolayca farklı sosyal platformlarında paylaşabileceğiniz hale de getiriyor. Uygulamanın çıkışı şerefine yüzde 50 indirimli olduğunu belirtelim.

Platograph+ uygulamasını indirmek için tıklayın


platograph.jpg


Text Art


Görüntülerinize kolayca metin eklemek için biçilmiş kaftan olan Text Art, ön tanımlı “tarifleri” ve hızlı araçlarıyla birkaç adımda başarılı işler ortaya koymanızı mümkün kılıyor.
Kapak fotoğrafları, doğum günü kartları, logolar için bu uygulamayı mutlaka deneyin.

Text Art uygulamasını indirmek için tıklayın

text-art.jpg


Blink


Kolay kullanımlı bir video düzenleyicisi olan Blink, üst ses seçenekleri, kütüphanenizden müzik ekleme, renk ayarları ve filtreleriyle oldukça işlevsel.
Ayrıca video çekimi gerçekleştirirken gerçek zamanlı olarak görsel efektler de ekleyebileceğiniz uygulama başarılı bir alternatif.


Blink uygulamasını indirmek için tıklayın


blink.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst