gittigidiyor

İOS Haftanın iOS Uygulamaları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
haftanin-ios-uygulamalari.jpg
Yepyeni bir haftanıniOS uygulamaları yazısıyla yine karşınızdayız. Her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden eğlenceli ve işlevsel uygulamalarsizleri bekliyor. Bu hafta farklı kategorilerden farklı birçok uygulamayı sizler için ele aldık.
İçeriklerimiz arasında Tweetbot 4, Phhhoto, Purify ve Outflow uygulamaları yer alıyor.
İsterseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve haftanın iOS uygulamalarınahızlıca bir göz atalım
Tweetbot 4

iOS platformunun popüler Twitter istemcisi Tweetbot yeni sürümüne kavuştu. Tweetbot 4 uygulamasını App Store’da yayınlayan Tapbots ekibi uygulamasını iOS 9 ile gelen yenilikleri de entegre ediyor. Tweetbot 4uygulaması ile Twitter hesabınızı yönetebilmenin yanında aktiviteler bölümü sayesinde gün içerisinde kaç favori ve kaç retweet aldığınızı grafikler yardımı ile görüntüleyebilirsiniz. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan Tweetbot 4’ün hızlı cevap özelliği sayesinde bildirim geldiği anda uygulamaya giriş yapmadan bildirim çubuğunu aşağıya doğru çekerek cevaplayabilirsiniz.
tweetbot-4.jpg

Tweetbot 4’ün iki farklı teması bulunuyor. Uygulama otomatik olarak gündüz saatlerinde beyaz renk temasına gece saatlerinde isesiyah bir temaya bürünüyor.
Tweetbot 4 uygulamasını indirmek için tıklayın.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Phhhoto

Sosyal bir platform olma özelliği taşıyan Phhhoto, sunduğu ilginç fotoğraf paylaşım özelliği ile dikkat çekiyor. iPhone 6s ile gelen Live Photosözelliğine çok benzeyen bir sistem ile çalışan Phhhoto, sizin 3 saniyedenoluşan fotoğraflarınızı çekiyor ve bunları GIF olarak oynatıyor. Instagram’da olduğu gibi takip sistemine dayanan Phhhoto uygulaması ile ilginç fotoğraflar çekebilir veya yeni hareketli fotoğraflar keşfedebilirsiniz.
phhhto.jpg
Phhhoto uygulamasını indirmek için tıklayın.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Purify Blocker

iOS 9 güncellemesi ile internet tarayıcısı olan Safari uygulamasına eklenti ekleme özelliği eklendi. Safari’nin eklenti özelliği ilk etapta reklam içeriklerini engelleyen eklentiler için kullanılmaya başladı. Purify uygulamasının içerik engelleyici eklentisi Safari’de çalışan en hızlı reklam engelleme eklentisi olarak gösteriliyor. Purify ile Safari tarayıcısında gezerken internet sitelerinde yer alan reklamları engelleyebilir ve bu sayede sayfaların daha hızlı yüklenmesini sağlayabilirsiniz.
purify-blocker.jpg

Purify Blocker uygulamasını indirmek için tıklayın.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Outflow

Birçok siteye veya hizmete ücretli üyeliğiniz var ve bunların takibini yapmakta zorlanıyor musunuz? Üyelik yönetim odaklı Outflow uygulaması sayesinde; Spotify, PS Plus, Evernote, Google Drive, Xbox Live ve Dribbblegibi aylık ücret ödediğiniz uygulamaları ekleyerek, ödeme günü gelmesine yakın uyarı almayı sağlayabilirsiniz.
outflow.jpg

Outflow uygulamasını indirmek için tıklayın.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst