gittigidiyor

İOS Haftanın Mobil Oyunları - 1-7 Şubat 2016

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
haftanin-en-iyi-mobil-oyunlari.jpg
Oyun sektörünün mobil cihazlara doğru yönelmesinden sonra geliştiriciler, birbirinden kaliteli oyunlarını iOS, Android ve Windows Phone platformları için yayınlamaya başladı.
Haftanın en iyi ve en yeni mobil oyunları

Her hafta yeni oyunlar ile çeşitlenen uygulama mağazalarında kaliteli oyunları bulmak bazen zor olabiliyor. Biz de her hafta yeni oyunları sizler için seçerek, bir araya getiriyoruz. Yani işinizi kolaylaştırıyoruz...
İşte haftanın mobil oyunları

Bir başka haftanın Mobil oyunları bölümünde, en iyi ve en yeni Mobiloyunları sıralamaya devam ediyoruz. İşte bu haftanın Mobil oyunları.
Rolling Sky

Mobil oyun pazarının kaliteli beceri oyunlarından olan Rolling Sky, yalnızca39 MB büyüklüğünde. Kontrol ettiğimiz topu mümkün olduğunca ileri taşımayı amaçladığımız oyun, basit ve eğlenceli bir oynanışa sahip.

Turbo Chilli firmasının yeni beceri ve masa oyunu olan Rolling Sky, hemAndroid hem de iOS platformları için ücretsiz olarak mevcut durumda. Maalesef WindowsPhone için mevcut değil.
:: Rolling Sky oyununu Android için buradan indirebilirsiniz.

:: Rolling Sky oyununu iOS için buradan indirebilirsiniz.

Kır Geç


Haftanın yerli oyunlarından olan Kır Geç, Abdullah Fırat adlı geliştiricinin yeni oyunu. Pazarın en başarılı yerli oyunlarından olan Kır Geç, 23 MBboyutlarında. Şimdilik sadece Android için yayınlanan oyun, yakın zamandaiOS ve Windows Phone platformlarına da gelecek.

Wonderkid Development firmasının oyunu olan Kır Geç, sadece Androidplatformu için ücretsiz olarak sunulmuş durumda. Maalesef WindowsPhone ve iOS platformları için mevcut değil.
:: Kır Geç oyununu Android için buradan indirebilirsiniz.


Sandstorm: Pirate Wars


Oyun Dünyasının tanınan firmalarından olan Ubisoft'un yeni mobil oyunu olan Sandstorm: Pirate Wars, haftanın aksiyon ve macera oyunlarından. Başarılı grafikleri ile dikkatleri çeken oyun, 144 MB büyüklüğünde.

Macera oyunlarını sevenler için oldukça başarlı bir alternatif olan Sandstorm: Pirate Wars, hem Android hem de iOS platformları içinücretsiz olarak mevcut durumda. Maalesef Windows Phone için mevcut değil.
:: Sandstorm: Pirate Wars oyununu Android için buradan indirebilirsiniz.

:: Sandstorm: Pirate Wars oyununu iOS için buradan indirebilirsiniz.

The Room Three


Mobil oyun pazarının efsane bulmaca oyunlarından The Room, yeni oyunu olan The Room Three ile karşımızda. The Room serisinin devamı niteliğinde olan The Room Three, 539 MB boyutları ile oldukça büyük bir oyun.

Fireproof Games firmasını yeni oyunu olan The Room Three, hem Androidhem de iOS platformları için ücretli (12,99 TL) olarak mevcut durumda. Maalesef WindowsPhone için mevcut değil.
:: The Room Three oyununu Android için buradan indirebilirsiniz.

:: The Room Three oyununu iOS için buradan indirebilirsiniz.

Guardian Stone : Second War


Haftanın RPG oyunlarından olan Guardian Stone : Second War, pazarın en eğlenceli oyunlarından. Başarılı grafiklere ve basit bir oynanışa sahip olan Guardian Stone : Second War, 47 MB büyüklüğünde.

NHN Entertainment firmasının yeni oyunu olan Guardian Stone : Second War, hem Android hem de iOS platformları için ücretsiz olarak mevcut durumda. MaalesefWindows Phone için mevcut değil.
:: Guardian Stone : Second War oyununu Android için buradan indirebilirsiniz.

:: Guardian Stone : Second War oyununu iOS için buradan indirebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst