gittigidiyor

İOS macOS Sierra 10.12.4 Beta 8 Public Beta için Yayınlandı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
macOS-Sierra-10-12-4-Beta.jpg


Apple bugün, geliştiriciler için macOS Sierra 10.12.14 beta 7‘yi yayınlamasından dört gün sonra ve macOS Sierra 10.12.3‘ü piyasaya sürmesinden yaklaşık bir ay sonrasında macOS Sierra 10.12.4 beta 8‘i geliştiriciler ve public beta kullanıcıları için yayınladı.
Sekinci macOS Sierra 10.12.4 beta güncellemesini, daha önce herhangi bir beta güncellemesini Mac’ine yüklemiş olanlar Mac App Store’daki yazılım güncelleme mekanizması aracılığıyla veya Apple Developer Center aracılığıyla indirilebilir.

macOS Sierra 10.12.4, iOS’un Night Shift modunu Mac’e getiriyor. İlk olarak iOS 9.3 ile iOS cihazlarda tanıtılan Night Shift modu, bir cihazın ekranını yavaş yavaş mavi’den sarıya kaydırıp geceleri mavi ışığa maruz kalmayı azaltmak üzere tasarlanmıştır. Mavi ışığın sirkadiyen ritmi bozduğu söylenir ve uyku düzenini kesintiye uğradığı düşünülmektedir.
İLGİLİ HABER: Geliştiriciler için macOS Sierra 10.12.4 Beta 6 Yayınlandı (Güncellendi)



Night Shift, Sistem Tercihleri’nin Ekranlar menüsünden etkinleştirilebilir; burada, gün batımında ve gün doğumunda kapanması üzere bir ayar mevcuttur. Night Shift, Bildirim Merkezi veya Siri aracılığıyla manuel olarak açılabilir veya kapatılabilir.
macOS 10.12.4 güncellemesi, ağırlıklı olarak Night Shift moduna odaklanıyor ancak kaputun altında pek çok geliştirme mevcut.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst