gittigidiyor

İOS Periscope Kullanım İpuçları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Popüler canlı yayın uygulaması Periscope'ta herkesin bilmediği özellikler mevcut. İşte Periscope uygulamasının az bilinen özellikleri ve bilinmesi gereken ipuçları.


00-periscope-ipuclari-hileleri-nasil-yapilir.jpg
Sosyal medya, son dönemde ciddi gelişmeler gösterdi. Bir dönemde basit paylaşımlar yaptığımız sosyal ağlarda, artık canlı yayınlar bile yapabiliyoruz.
Canlı yayın alanında çok başarılı olan Periscope uygulaması ise, yeni nesilde çok dikkat çeken ve milyonların kullandığı bir sosyal medyauygulaması haline geldi.
Peki, Periscope uygulaması nasıl kkullanılır? Periscope uygulamasının az bilinen özellikleri nelerdir? Bu yazımızda Periscope hakkında az bilinenleri açıklayacak, bilinmesi gereken ipuçlarını ve önemli bilgileri detayları ile paylaşacağız.
Periscope kalp hilesi nasıl yapılır?

Periscope ile hızla yüzlerce kalp göndermek oldukça kolay . Periscope ile hızla yüzlerce kalp gönderebilmek için yapmanız gereken, akıllı telefonunuzdaki çoklu dokunmatik desteğini kullanmak.
Akıllı telefonunuzda yer alan 5 ya da 10 parmak desteğine göre tüm parmaklarınız ile ekrana dokunarak saniyeler içerisinde onlarca kalp gönderebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
05-periscope-ipuclari-hileleri-nasil-yapilir.png

Periscope kullanan hesap nasıl anlaşılır?

Periscope hesabı ile bir kullanıcının daha yayın yapıp yapmadığını anlamak için kalp sayılarına bakmanız yeterli. Bir kullanıcının birden fazla kalbi varsa, o kullanıcı daha önce Periscope ile yayın yapmış demektir.
Fakat çok nadiren, belki binde bir ihtimalle yaptığı yayınlara hiç kalp gönderilmeyen kullanıcılar da olabilir.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
03-periscope-ipuclari-hileleri-nasil-yapilir.png

Periscope ile kalp kasma nasıl yapılır?

Periscope ile kalp sayınızı artırabilmek için izeyicilerinizin kalp atmasını sağlayacak ilginç yayınlar yapabilirsiniz. Örnek olarak kalp atma yarışması yapabilir ve en çok kalp atan kullanıcıya küçük hediyeler verebilirsiniz.
Ayrıca ilginç soru cevap yayınları, güzel kızlar, arabalar ve tatil ortamlarıgibi yayınlar, kullanıcının sizlere kalp gönderebileceği ve çok sayıda izleyici toplayabileceğiniz içerikler olarak sıralanabilir.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
01-periscope-ipuclari-hileleri-nasil-yapilir.jpg

Periscope'a nasıl üye olunur?

Periscope'a üye olmak diye bir kavram olmadığını söyleyebiliriz. Periscopekullanabilmek için ihtiyacınız olan, bir Twitter hesabıdır. Periscopeuygulamasını yükledikten sonra Twitter hesabınız ile oturum açıp, canlı yayın yapmaya başlayabilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
02-periscope-ipuclari-hileleri-nasil-yapilir.jpg

Periscope hangi telefonlar ile kullanılır?

Periscope uygulaması şimdilik iOS ve Android işletim sistemi ile çalışantelefonlarda kullanılabiliyor. Periscopeuygulamasını iOS 7.1 veAndroid 4.4 üzeri sürümler ile çalışan akıllı telefon ve tabletlerde kullanılabiliyor.Periscopeuygulamasını aşağıdaki bağlantılar ile akıllı telefon ve tabletinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
:: iOS için Periscope uygulamasını buraya tıklayarak indir.

:: Android için Periscope uygulamasını buraya tıklayarak indir.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Ülkemizde de oldukça popüler olan Periscope her geçen gün kullanıcı sayısını arttırıyor. Güncellenen Periscope, kullanıcıların merakla beklediği bir özelliğe daha kavuştu.


00-periscope-shiftdeletenet-1440321477.jpg
Günümüzün en popüler uygulamalarından olan Periscope, her geçen gün kullanıcı sayısını arttırıyor. Yeni özelliklerle güncellenen Periscope,geçtiğimiz günlerde yatay yayın desteğine kavuşmuşken şimdi ise uzun zamandır beklenenbir özelliğe daha kavuştu.
Periscope artık ileri geri sarma özelliğine sahip!

Geçtiğimiz günlerde yatay yayın özelliğine kavuşan Periscope, şimdi ise kullanıcıların şikayetçi olduğu bir özelliğe daha kavuştu. Bildiğiniz gibiPeriscope üzerinde canlı yayınları daha sonradan tekrar izlemekmümkündü. Ancak bu yayında ileri geri sarma yapılamıyordu ve kullanıcılar bu durumdan hiç memnun değildi.

periscope.jpg
Kullanıcıların isteklerini yerine getiren popüler uygulama Periscope, artık yayın tekrarlarını izlerken ileri geri sarma özelliğini yeni güncellemeyle beraber kullanıcılarına sunuyor. Android platformunda güncelleme dağıtılmaya başlanmışken iOS tarafında ise bu özellik önümüzdeki haftaitibariyle dağıtılmaya başlanacak.
Telefonunuza gelen son güncellemeyi yüklediğiniz zaman bu özelliği kullanmak içinse herhangi ek bir işlem yapmanıza gerek yok. Tekrarını izlemek istediğiniz yayını açtığınızda parmağınızı ekrana basılı tutmak bu özelliği kullanmak için yeterli olacaktır.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
android-logo-1.jpg


Periscope Güncelleme Nasıl Yapılır?

Son zamanlarda en çok kullanılan uygulamalardan birisi olan Periscope, güncellemesi ile pek çok yeni özelliği de kullanıcılara sundu.



periscope-guncelleme-nasil-yapilir-son-guncellemede-neler-var.jpeg
Android ve iOS işletim sistemlerine özel olarak hazırlanmış olan ve kullanıcıların cep telefonları üzerinden canlı yayın yapma imkanı bulduğu Periscope 4 Mayıs itibariyle yeni bir güncellemesi ile kullanıcılara sunuldu.
Günden güne kullanıcı sayısı artan ve daha da popüler hale gelen Periscopeiçin son durum oldukça iyi görülürken kullanıcılar geliştirilmiş yeni versiyonu ile de pek çok performans sorunu çözebilecek.
Android'e Periscope indirmek ve güncellemek için tıklayınız
İOS'a Periscope indirmek ve güncellemek için tıklayınız
Twitter tarafından kurulan ve kullanıcıların canlı yayın yaparak anlık olarak bilgi aktarmasını sağlayan Periscope üstelik tüm Periscope kullanıcılarının birbiriyle etkileşim halinde bulunduğu açık bir platform olarak göze çarpıyor. Yapılan canlı yayınlara dünyanın dört bir yanından kullanıcının katılabilmesi mümkün olurken uygulama basit bir ara yüze sahip olduğundan dolayı kişiler kolay bir şekilde canlı yayın işlemlerini uygulama aracılığıyla gerçekleştirebiliyor.
Otomatik kaydetme ve Türkçe desteği gibi pek çok yeni özellik ile birlikte kullanıcılara sunulan Periscope’a son dönemlerde gelen en önemli yenilik de videoların ömür boyu saklanabilecek olması. Periscope ile yapılan canlı yayınlar özel bir sistem üzerinden kayıt altına alınırken bu kayıtlar kullanıcıların profiline yerleştiriliyor ve sadece 24 saat izlenmesine izin veriliyordu. Yapılan son güncelleme ile birlikte bu sınırlama ortadan kalkarken videoların izlenmesi ömür boyu olarak belirlendi.
4 Mayıs 2016 tarihinde yapılan son güncelleme ile birlikte tüm dünya genelinde canlı yayın yapanların yerinin tespit edilebilmesi ve canlı yayınların izlenebilmesi adına harita sistemine geçildi. Uluslararası desteğin de sunulduğu yeni sürümde 32 farklı dile çeviri yapılmış durumda.

android-logo-1.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst