gittigidiyor

İOS Whatsapp Starred Messages Nedir? Nasıl Kullanılır

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1447237372_whatsapp-starred-messages.jpg

Whatsapp Starred Messages Nedir? Nasıl Kullanılır?
Son güncelleme ile birlikte Whats App uygulamasına Starred Messages özelliği gelmiş oldu. Kullanıcıların aklına bu özellikle birlikte Starred Messages özelliği nedir sorusu gelecektir.

Starred Messages Nedir?
Türkçesi Yıldızlanmış mesajlar demektir. Bu özelliği kısaca şöyle anlatmak gerekirse size gelen mesajları üzerine basarak YILDIZ butonuna basarsanız mesajı favori mesaj bölümüne alır. Aynı internet tarayıcısında ki gibi favori mesajlar listesi oluşturabilirsiniz.

Starred messages Yıldızlanmış Mesajlar Nerede Saklanır?

1447237747_whatsapp-favori-mesaj.jpg


Whats APP ana sayfasında sağ üst bölümde bulunan 3 noktalı menüye basın burada Starred messages bölümü yer alır. Eğer basarsanız tüm mesajları burada görebilirsiniz.



WhatsAPP uygulamasının son versiyonunu makalenin sonunda DOSYALAR bölümünden indirebilirsiniz.

eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 19,43 Mb
WhatsApp-Messenger.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst