gittigidiyor

İOS Windows Phone 8.1 Telefonlar için Windows 10 Güncellemesi 2016 Yayınlanacak

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Microsoft’un Windows Phone 8.1 akıllı telefonlar için yayınlamaya hazırlandığı Windows 10 Mobile güncellemesinin 2016 yılı başlarında kullanıma sunulacağı resmi olarak doğrulandı.
Windows-10-Mobile-TP2.jpg

Microsoft’un Windows Phone işletim sistemi için ikinci büyük güncellemesi Windows 10 Mobile, görünüşe bakılırsa kısa bir süre daha gecikecek. Microsoft’un farklı resmi hesapları tarafından 2015 yılının kış döneminde yayınlanacağı belirtilen Windows 10 Mobile güncellemesi, Windows Phone 8.1 akıllı telefonlar için 2016 yılı başlarında muhtemelen Ocak ayı içinde yayınlanacak.
2015052714100064999.jpg


Microsoft basın sözcüsünün Zdnet’e yaptığı açıklamada şöyle denildi:
“Biz, bu Kasım ayında Continuum, Evrensel Windows Uygulamaları ve yepyeni özellikler de dahil olmak telefonlar üzere Lumia 950 ve Lumia 950 XL için Windows 10 işletim sistemini tanıtmıştık. Windows 10 Mobile yükseltmesi mevcut Windows 8 ve 8.1 telefonlar için önümüzdeki yılın başlarında dağıtılmaya başlayacak. “
Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesini Windows Phone 8.1 ve Windows Phone 8 akıllı telefonlara iki grup halinde sunacak. İlk grupta Windows Phone 8.1 güncellemesi ön yüklü olarak satışa sunulan ikinci nesil Lumia akıllı telefonlae yer alacak. İkinci grupta ise Windows Phone 8 işletim sistemi ile satışa sunulan birinci nesil Lumia cihazlar yer alacak.
Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesi için son hazırlıklarını yaparken, bir sonraki büyük güncelleme Windows 10 Mobile Redstone için de Windows Insider programı dahilinde çalışmalara başlamış durumda. Masaüstü için ilk Windows 10 Redstone ön izleme sürümünü yayınlayan Microsoft’un Ocak ayında akıllı telefonlar için de ilk Windows 10 Mobile Redstone Insider Preview sürümünü kullanıcılara sunması bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst