gittigidiyor

ıp ptv

acemisat

Aktif Üye
Katılım
2 Eyl 2013
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
yenimahalle
selam arkadaşlar ıp tv hakkında bilgiyi nerden görebilirim mantık nedir kim faydalanır wave
 

ERK@L

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,135
Tepkime puanı
56
Puanları
0
Konum
yatacak yeri bile yok
P TV NEDİR? NASIL ÇALIŞIR? TV’DE İZLEMEK İÇİN NE GEREKİR?

Ülkemizde yaygınlığı artan teknolojilerden bir tanesi de IP TV. Yani internet üzerinden TV yayınının aktarılmasıdır. IP TV’nin esnekliği istediğiniz zaman istediğiniz yerde istediğiniz içeriği izleyebilmenize olanak verme ve eski programları herhangi bir şekilde bir yere kaydetmeden baştan itibaren izleyebilmeniz veya size uygun filmleri ücretini ödeyerek izleyebilmeniz şeklinde gerçekleşiyor. İnternet bağlantısı üzerinden size aktarılan bu görüntüleri elbette televizyonda izleyebilirsiniz. Fakat herhangi bir dijital yayın gibi evinize yerleştirilen IP TV kutusu üzerinden görüntüyü televizyonunuza vermek süratiyle bunu gerçekleştirmeniz mümkün. Henüz akıllı TV’lere uygun olmasa da internet üzerinden doğrudan televizyonlara görüntü aktaran teknolojiler mevcut. Fakat IP TV’nin özelliği normal bir televizyon sistemi gibi çalışması ve her görüntü aracıyla televizyon, projeksiyon çalışabilmesi. Dolayısıyla evinizde bir IP TV teknolojisine sahip kutunuz varsa televizyonunuza görüntüyü doğrudan HDML aracılığıyla vererek bunu televizyonunuzda izleyebilirsiniz.
 

acemisat

Aktif Üye
Katılım
2 Eyl 2013
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
yenimahalle
ıp tv

anladım yani direk televizyon ile seyredilmiyor peki dreambox 7025 s ile bu ıp tv den faydalanabilirmiyiz
 

ERK@L

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,135
Tepkime puanı
56
Puanları
0
Konum
yatacak yeri bile yok
evet bilgisayarında,uyumlu cep tel. ve uydu alıcılarında seyerdebilirsin
dm 7025 s.de çalışır ama stabil çalışmadığını söylüyorlar...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst